Kreativ fritid

Strikkefestival 6. oktober 2019

I samarbejde med Scandic Bygholm Park udbydes workshop i forbindelse med strikkefestivalen, som finder sted den 6. oktober 2019

Strikkefestival efterår 2019

Bliv klogere på strik og hækling når Bygholm Park Hotel lukker dørene op for endnu en fantastisk Strikkefestival den 6. oktober. 

FOF Horsens-Hedensted-Vejle står for 2 workshops, som du kan tilkøbe når du bestiller din billet til Strikkefestivalen. 

Det er FOF's dygtige underviser Dorthe Danscher der står for de 2 workshops. Dorthe Danscher er uddannet lærer med linjefag i bl.a. Håndarbejde. Dorthe er en rutineret strikker, der har strikket i omkring 50 år. Desuden vandt Dorthe den store strikkedyst på TV-syd den 13. december 2014. 

Du kan se mere om Dorthe her: Hvordan gik det strikkerne? Dorthe Danscher

Du kan tilkøbe følgende 2 workshops på strikkefestivalen:

Neverkont kl. 8.30 - 10.15
Neverkont er en strikketeknik, hvor man strikker små firkanter, som kommer til at ligne flettet strik.( Det er ikke det samme som dominostrik.) Det kan anvendes til alle former for strik. Se eksempler på hjemmesiden: pinnedans.com

Medbring: strikkepinde og garn der passer sammen.

Dobbelt strik kl. 10.45 - 12.30
I teknikken dobbeltstrik strikker man begge sider af arbejdet på en gang, hvilket betyder at arbejdet ikke har en vrangside, men mønsteret står negativt på "bagsiden" . Teknikken kan med fordel bruges til tørklæder, sjaler, grydelapper etc.

Medbring: to forskellige farver garn og pinde der passer til garnet.

Du kan læse mere og tilmelde dig Strikkefestivalen og workshops her: Horsens Strikkefestival

God fornøjelse.