Kreativ fritid

Kreatid med familien - design jeres DIY skeletbamse voksen/barn

Kreativ med familien, få mulighed for at designe jeres egen skeletbamse, kom til kursus med fof Horsens, Hedensted og Vejle

Kreatid med familien - design jeres DIY skeletbamse voksen/barn

På kurset tager vi udgangspunkt i Design med Kants ’Skeletbamse’, som vi dekorerer og maler, så den får jeres personlige look. Den kan både være monster drenget, bling-bling tøzet, eller helt skør og crazy. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan den kan se ud. Vi arbejder hovedsagelig med materialerne: denim, skind, poscatusser, knapper, nitter, pailletter og festlige lakker. Når de er syet færdig, styler vi Skeletbamserne, iscenesætter dem og tager sjove/uhyggelige fotos, som vi f.eks. ligger på Instagram.

Vi syr også på symaskine, men I behøver ikke at være øvede.

Materialeudgifter til Skeletbamsen: kr. 160,- pr. bamse, som betales direkte til underviseren.

Dag 1.

Intro til kurset.

Vi starter med en lille designproces, hvor I inspireres til at lege med farver, materialer, overflader og styling. Så arbejder vi ud fra et grundmønster, klipper løs, farvelægger og dekorerer bamsen og begynder at sy.

Dag 2.

Vi fortsætter, hvor vi slap med at dekorere Skeletbamsen og putter fyld i. Når den er syet færdig, så iscenesætter vi Skeletbamsen med det regi, I har fundet, og får taget billeder, som vi ligger op på Instagram/Facebook eller lign.