Krop og bevægelse

Patanjali Yoga - Styrke, balance og ro.

Stress-reducerende yoga stillinger med fof. Styrke, ro og balance med fof Horsens, Hedensted og Vejle

Patanjali Yoga - Styrke, balance og ro.

Fokus vil være på de mere stress-reducerende yogastillinger, hvor du får både den fysiske og den mere mentale afspænding. Vi skal dog også arbejde med de store velgørende stræk, for at skabe styrke og opmærksomhed i kroppen. Holdet er for alle - begyndere såvel som øvede. Der vil være fokus på de dybe, rolige og stress-reducerende stræk.

Jeg tilstræber at skabe en god stemning på holdet, hvor der er fokus på nærvær og det at være i nuet. Gennem en aktiv yogatræning vil du opnå en øget styrke og udholdenhed.

Jeg vægter, at yogastillingerne bliver udført med stor bevidsthed, for at kroppen arbejder anatomisk korrekt og bevidstheden i hele kroppen forbedres. Du vil blive tilpas udfordret, så du træner din styrke, balance, stabilitet og viljekraft. Men du vil på dette hold i høj grad møde de mere blide og rekreerende stillinger, som blandt andet virker stressereducerende. Din holdning bedres, hvilket medfører, at åndedrættet bliver mere flydende og frit. Fokus på "at være til stede" i træningen medfører en stor følelse af nærvær og opmærksomhed.

Jeg tilrettelægger mine programmer, så stillingerne bliver trænet i en fornuftig og hensigtsmæssig rækkefølge. Jeg guider holdet verbalt igennem undervisningen, og jeg holder øje med, at du udfører øvelserne forsvarligt, og du vil blive korrigeret blidt, så skader undgås.  

  • Basisestillingerne er vigtige, da det er her, vi opbygger styrke, udholdenhed og fleksibilitet
  • De mere rekreerende stillinger medvirker blandt andet til at forbygge stress
  • Alle stillinger påvirker krop og sind forskelligt
  • Yoga er for alle, uanset køn og alder. Vi benytter forskellige hjælpemidler f.eks. yogabælter
  • Yoga er ikke en konkurrence
  • Du vil ikke blive sammenlignet eller bedømt i forhold til andre
  • Det er vigtigt, at du lytter til og respekterer din egen krop

 Jeg planlægger min undervisning, så kroppen styrkes, og sindet bliver afslappet. Mit ønske er, at du går hjem med fornyet energi og mærker den effekt yoga har for din krop og dit sind.

Jeg håber at se dig på mit yogahold.