Krop og bevægelse

Hatha Yoga

Dette hold er for dig, der på en blid og skånsom måde ønsker at styrke kroppen og slippe spændinger. Udgangspunktet er klassisk Hatha yoga, der på en sikker og effektiv måde smidiggør stramme muskler og led, samt styrker og balancerer hele kroppen. 

Det kræver ingen forudgående kendskab til yoga at deltage. Øvelserne vil blive tilpasset deltagerne alt efter om du er øvet, nybegynder eller har små skavanker.

Blid og rolig yoga, hvor kroppen arbejdes igennem for velvære og vitalitet. Der vil blive arbejdet med fundamentet, balance, smidighed, styrke og afspænding. Fokus på kropsbevidsthed og åndedræt; at møde kroppen venligt. Både dynamiske øvelser, leg i små flows, og hvilende stillinger med langsomhed og tid. 

Afsluttende en dejlig afspænding, hvor øvelserne falder til ro i kroppen. 
E1A3Zd7i8U4
SnO7xWYItx8

Hatha Yoga 

OBS! Holdet kl. 9.30

Dette hold er for dig, der på en blid og skånsom måde ønsker at styrke kroppen og slippe spændinger. Udgangspunktet er klassisk Hatha yoga, der på en sikker og effektiv måde smidiggør stramme muskler og led, samt styrker og balancerer hele kroppen. Det kræver ingen forudgående kendskab til yoga at deltage. Øvelserne vil blive tilpasset deltagerne alt efter om du er øvet, nybegynder eller har små skavanker.

OBS! Holdet kl. 11.30

Bild og rolig yoga, hvor kroppen arbejdes igennem for velvære og vitalitet. Der vil blive arbejdet med fundamentet, balance, smidighed, styrke og afspænding. Fokus på kropsbevidsthed og åndedræt; at møde kroppen venligt. Både dynamiske øvelser, leg i små flows, og hvilende stillinger med langsomhed og tid. Afsluttende en dejlig afspænding, hvor øvelserne falder til ro i kroppen.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
190060
tir 15-01-19 11:30
Horsens
Anne Evermann
12 gange
Kr. 1045
190062
tir 23-04-19 09:30
Horsens
Anne Evermann
5 gange
Kr. 435
190059
tir 22-01-19 09:30
Horsens
Anne Evermann
11 gange
Kr. 960