Krop og bevægelse

Patanjali Yoga for personer med sclerose - Hensynstagende

Patanjali Yoga for personer med sclerose - hensyntagende 

Yoga er som at flytte ind et nyt sted… Hvordan kan vi forme yogastillingerne så de bliver en del af os? Hvordan kan vi få gjort yogastillingerne til ”et rart sted at være”? Gennem en stille og rolig træning vil vi arbejde med de yogastillinger der køler og gavner nervesystemet. De yogastillinger der styrker kroppen, øger balancen via fokus på symmetrisk arbejde og de yogastillinger der skaber ro i krop og sind.  Jeg vil tilrettelægge undervisningen så jeg både viser stillingerne og guider holdet verbalt gennem eftermiddagen, men der vil også være tid til en individuel vejledning hvor det mere er dig der er i centrum.

Patanjali Yoga ved Hanne Julesgaard Sørensen

Gennem en dynamisk og aktiv yogatræning lærer du at være til stede i nu `et. Du vil opnå en større smidighed samt opbygge mere styrke og udholdenhed.

Jeg vil sætte fokus på at yogastillingerne bliver udført med stor bevidsthed og at kroppen arbejder anatomisk korrekt så du lærer at strække og styrke med vægt på symmetri og balance i kroppen. Bevidstheden i hele kroppen forbedres. Du møder udfordring og fysisk krævende stillinger som træner styrken, stabiliteten og viljekraften. Men du møder også de blide og mere rekreerende stillinger. Holdningen bedres, hvilket medfører, at åndedrættet bliver mere flydende og frit. Fokus på "at være til stede" i træningen medfører en stor følelse af nærvær og opmærksomhed.  

Alle stillinger påvirker krop og sind forskelligt...

Basisstillingerne er vigtige, da det er her, der opbygges styrke, udholdenhed og flexibilitet.  

  • Yoga er for alle uanset alder og køn.
  • Yoga er ikke en konkurrence, og du vil ikke blive sammenlignet eller bedømt i forhold til andre. Det er vigtigt, at du lytter til og respekterer din egen krop.  

Jeg tilrettelægger alle mine programmer, så stillingerne bliver trænet i en fornuftig og hensigtsmæssig rækkefølge. Verbalt vil jeg guide holdet igennem undervisningen men jeg holder øje med, at du udfører øvelserne forsvarligt og vil rette dig personligt, så skader kan undgås.

Jeg planlægger min undervisning så kroppen styrkes og sindet afslappes og mit ønske for dig er, at du går hjem ”brugt” men med fornyet energi, fred i dit sind og et smil på læben. Jeg har niveau- delt holdene så du kan blive udfordret der hvor du er og alle deltagere kan få mest muligt ud af træningen.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
185511
ons 12-09-18 12:30
Horsens
Hanne Juelsgaard Sørensen
13 gange
Kr. 1495