Krop og bevægelse

Yoga og meditation - Hensyntagende - Troels Dilling-Hansen

Yoga og Meditation - Hensyntagende 

Vi vil i samarbejde finde frem til de øvelser, der smidiggør dine led og muskler, uden at du lider overlast på nogen måde. Vi vil bruge øvelser fra den traditionelle yoga med forskellige hensyntagende variationer. Derudover vil vi krydre med Qigong-øvelser. Vi vil under og mellem yogaøvelserne arbejde dybt med åndedrætsøvelser og afspænding, og vi afslutter alle sessioner med en længere dybdeafspænding, der leder hen mod meditation.

Yoga og mindfulness - generelt

Yoga er en praktisk filosofi, hvis formål er opnåelsen af sundhed gennem en forening af krop, sind og ånd på en harmonisk måde. Mindfulness gør os nærværende og åbne i vores krop og i vores bevidsthed. Sammen med energi-øvelser og hjertekontakt forbereder det os hen mod det meditative univers. De fysiske øvelser kommer alle led og muskelgrupper igennem, styrker og smidiggør musklerne, og stimulerer kredsløbet. Udover at forbedre den almene helbredstilstand, virker øvelserne også, især gennem åndedrætsøvelser og afspænding, ind på sindet. Yoga øger koncentrationsevnen, og gør dig bedre i stand til at klare det moderne livs stressfulde situationer.

Der vil blive lagt vægt på afspændingsdelen både i øvelserne og i to længere dybdeafspændinger, der leder hen mod mindfulness/meditation.

Se evt. mere på yogahjemmesiden www.netspirit.dk. Her fortælles i dybden om de enkelte øvelser og yogaens historie og retninger.

 

OBS! Fra og med uge 9 til og med uge 13 er jeg, underviser Troels Dilling-Hansen, på retreat i Nepal, og derfor får I desværre en pause i undervisningsforløbet. Til gengæld får I en inspireret lærer tilbage, når vi fortsætter i april måned. 

Holdets undervisningsdatoer kan du se under fanefladet: Vis Kalender 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
189531
man 03-09-18 17:00
Vejle
Troels Dilling-Hansen
12 gange
Kr. 1045
190510
man 21-01-19 16:00
Hovedgård
Troels Dilling-Hansen
11 gange
Kr. 955