Litteratur | kunst | skriveforløb | fortælling

Kom og skriv!

Kom og skriv!

Vil du gerne i gang med at skrive? Vil du gerne have udviklet dine evner som skribent og som læser? Er du allerede i gang med at skrive på noget, men mangler yderligere inspiration og hjælp til at udvikle din tekst? Så kom og skriv med os!

Kurset ”Kom og skriv!” koncentrerer sig om kursisternes egenproduktion af skønlitterære tekster, om at lege med sproget og skriften, om at udvikle sig som skribent og om at kunne læse sine egne og andre tekster med et kritisk blik.

Undervisningen vil bestå af forskellige skriveøvelser, konstruktiv kritik på kursisternes egenproduktion af tekster og læsning af kortere skønlitterære tekster til inspiration. Nogle af skriveøvelserne giver kursisterne et udgangspunkt for en længere tekst, andre af skriveøvelserne vil være kortere med en legende tilgang til det at skrive.

Det at give og modtage kritik på hinandens tekster er en vigtig del af skriveundervisningen. Jeg vil som underviser give konstruktiv kritik på kursisternes tekster, men man kommer som kursist også til at biddrage med konstruktiv kritik til de andres kursisters tekster.

Prisen er inkl. kopimateriale.

Bemærk: Undervisningen er i ulige uger.