Livsstil og personlig udvikling

Mindfulness for begyndere

Mindfulness for begyndere

Har du en travl og stresssende hverdag, og har du brug for at sætte tempoet ned? Ønsker du mere nærvær i din hverdag? Eller er du nysgerrig på, hvad mindfulness er, og ønsker du at sætte gang i en daglig meditationspraksis?

Dette kursus er velegnet for dig, som ønsker at stifte bekendtskab mindfulness og lære at være mere nærværende og tilstede i dit liv.

At være mindful handler om bevidst at være fuldt opmærksom og tilstede i øjeblikket, men uden at være dømmende.

Kurset forløber sig over 8 uger, hvor vi mødes en gang om ugen, og hver session tager 2 timer. Derudover mødes vi 4 timer om lørdagen mellem 5. og 6. mødegang, hvor vi skal praktisere en halv dag i stilhed. Du skal forberede dig på, at du dagligt skal afsætte en halv time til at meditere derhjemme.

I løbet af de 8 uger, som kurset forløber over, introduceres og trænes de grundlæggende principper og værktøjer i MBSR (mindfulness-baseret stressreduktion), som er udviklet af Jon Kabat-Zinn. MBSR er en evidens-baseret metode, der gennem omfattende forskning har vist sig at være virksom overfor symptomer på stress, angst og depression. Mange oplever desuden at metoden, der bygger på systematisk træning i mindfulness, effektivt fører til øget nærvær, forbedret livskvalitet og velvære, samt en mere venlig og accepterende indstilling overfor sig selv og andre.

Så mindfulness er en enkel og effektiv metode til at finde balance i livet.

Gennem din daglige mindfulness praksis kan du opleve afslappethed, øget nærvær og opmærksomhed, klarhed og en oplevelse ro og balance

Beklædning: afslappet tøj, som du føler dig godt tilpas i.

Materiale:
der udleveres et hæfte og adgang til lydfiler med guidede meditationer til den daglige træning.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
194453
tir 22-01-19 19:00
Vejle
Joan Riis
9 gange
Kr. 995