Livsstil og personlig udvikling

Alpha-kursus

fof kursus for begyndere, fordyb dig i dybe livs spørgsmål i tilknytning til kristendom, fof Horsens,hedensted,vejle,grindsted og billund

Alpha-kursus – i kristendom.

”Danmark er et kristent land”, står der i den nuværende regerings tiltrædelsesprogram. De fleste etniske danskere er medlem af folkekirken, døbt og konfirmeret. Ikke desto mindre føler mange, at fortroligheden med den kristne tro kan være på et ret lille sted. Alpha-kurset rækker ud til alle, der har lyst til at fordybe sig noget mere i de dybe livsspørgsmål i tilknytning til kristendommen.

Bogstavet ”alpha” er det samme som ”a” i alfabetet. Det drejer sig altså om begyndelsen. Kurset er med andre ord for nybegyndere. Det kræver ingen forudsætninger ud over nysgerrighed.

Kurset er en fin blanding af teori og praksis. Lidt ligesom et kursus om yoga, hvor man ikke bare hører om yoga, men også lærer nogle praktiske øvelser. Man hører ikke bare om bøn på alpha-kurset, man får også muligheden for at prøve at bede.

Kurset er også en god blanding af undervisning og samtale. Hver kursusaften vil der være et oplæg med efterfølgende samtale i grupper. Der bliver plads til alle slags spørgsmål og synspunkter. Intet spørgsmål er for banalt eller for provokerende på dette kursus. Kurset lægger også op til hyggeligt og åbent fællesskab.

BEMÆRK: Kurset starter hver gang med fællesspisning.