Livsstil og personlig udvikling

Astrologi - vær din egen coach ud fra dit horoskop (del 1)

Kursus i at anvende astrologi og coaching- kom til kursus i fof Horsens,Hedensted,Vejle,Grindsted og Billund med Kaj Larsen

Astrologi

Hensigten med dette kursus er, at hver person får en grundlæggende forståelse for at anvende astrologi og coaching.

På kurset får du tydningstekster, som vedr. de 5 planeter, som har stor betydning for din identitet, kommunikation, værdier, handlemåder, og ansvarlighed. De 5 planeter er: Solen, Merkur, Venus, Mars og Saturn.

Der vil være tydninger for de 5 planeter i tegnene og deres indbyrdes forbindelser samt forbindelserne til de øvrige 6 planeter.

Vi vil også se nærmere på nutiden og fremtidens muligheder for den enkelte. Hver person får en oversigt for, hvor planeterne er placeret i disse år. Dette gør det lettere for den enkelte at lave en skriftlig aftale med sig selv eller lave en tidssvarende målsætning for den kommende tid.

Da dette grundkursus i astrologi og coaching indeholder alle de centrale dele til at forstå og anvende astrologi/coaching, forventes der ingen forudgående viden, men en interesse for at lære noget om dig selv og de muligheder, der findes ved at anvende coaching i kombination med dit horoskop.

Kursusforløbet tager udgangspunkt i et skriftligt materiale. Hver person får et tydningshæfte, som indeholder en del astrologisider, som laves ud fra den enkeltes data. Ved at alle arbejder ud fra sit eget horoskop, kan den enkelte få fokus på egne ressourcer. Desuden indeholder hæftet nogle sider omkring coaching, der kan anvendes som en "selv coaching". Tydningshæftet fylder ca. 30 sider.

Materialepris på 250,00 kr. er indlagt i kursus prisen.  

Se mere på www.astrologi-coaching.dk

For at lave dit horoskop/tydningshæfte er det nødvendigt at oplyse dine data ved tilmeldingen:

  • Navn:
  • Fødselsdag, måned og år:
  • Fødselssted ( bynavn) og tidspunkt: