Livsstil og personlig udvikling

Astrologi vær din egen coach ud fra dit horoskop (del 2)

Kursus i at anvende astrologi og coaching- kom til kursus i fof Horsens,Hedensted,Vejle,Grindsted og Billund med Kaj Larsen

Astrologi

Dette grundkursus er en forsættelse til Astrologi del 1. For at deltage i dette kursus er det nødvendigt, at du har deltaget i del 1. (Astrologi - vær din egen coach ud fra dit horoskop)  

På kurset ser vi på de vigtigste figurer, der kan være i et horoskop. Desuden ser vi nærmere på Månen og de sidste 5 ydre planeter. På denne måde får du et samlet materiale over alle 11 planeter. Planeterne på dette kursus er: Månen, Jupiter, Chiron, Uranus, Neptun og Pluto. På samme måde som ved del 1 får alle et tydningshæfte, som laves ud fra den enkeltes data.

Der vil være tydninger for de 6 planeter i tegn og deres indbyrdes forbindelser. De figurer, du har i dit horoskop, vil være med i din tydning, samt hvornår en figur har været aktiveret. Vi vil også se nærmere på fremtidens muligheder for den enkelte. Hver person får en oversigt for, hvor planeterne er placeret i disse år. Hver person får de tydninger, der er vigtigst, med størst fokus på de ydre planeter.  

Hensigten med dette kursus er at få den sidste del af den grundlæggende forståelse for astrologiens byggestene ud fra dit eget horoskop. Du vil ud fra de samlede astrologitydninger få mulighed for at være din egen coach ud fra dit horoskop eller skrive en ny målsætning, hvis du får brug for det.

Materialepris på 250,00 kr. er indlagt i kursus prisen.     

Se og læs mere: www.astrologi-coaching.dk