Livsstil og personlig udvikling

Elsker du mandage?

find din passion,drivkraft og dit why i fof's workshop. vi hjælper dig med, at finde det du brænder for. fof Horsens, Hedensted, Vejle, Grindsted og Billund

Elsker du mandage?

Det gør VI i hvert fald! Og vi vil rigtig gerne hjælpe DIG med at elske mandage mindst lige så meget som os og gøre det til den bedste dag på ugen.  

Derfor har vi skabt denne workshop, som hjælper dig med at finde ind til det, du virkelig brænder for – din drivkraft, din passion, dit ”WHY” – så du kan få et arbejde, der slet ikke føles som et arbejde.

Uanset om du er ung og skal til at vælge din vej i livet, eller om du er middelaldrende og gerne vil ændre retning i dit liv, så kan den her workshop hjælpe dig med at finde ind til det, du virkelig brænder for. Vi fortæller dig ikke, hvad du skal og ikke skal med dit liv. Vi hjælper dig blot med at lytte mere til dit hjerte.  

Som ”hende den unge” og ”ham dem gamle” ved vi af erfaring, at mandage ikke bliver bedre, før DU gør dem bedre. Spørgsmålet er bare: hvor mange flere mandage vil du spilde på at være negativ og sur?  

Vi har kun ét liv - så hvorfor ikke bruge det på noget, der gør dig glad? Hvorfor ikke bruge det på det, du virkelig brænder for?  

Gå ikke glip af muligheden for at åbne en dør, der kan ændre dit liv én gang for alle.