Livsstil og personlig udvikling

Ro i maven og flere penge på kontoen - tak!

Workshop: Ro i maven og flere penge på kontoen – tak!

Har du følelsen af, at pengene forsvinder mellem hænder på dig? Har du svært ved at spare op til det, du drømmer om? Giver netbanken dig ondt i maven jo længere hen du kommer på måneden? Og hvad med sommerferien – er der sat penge af til det eller er det en forudset udgift?  

Mange kvinder synes dét med penge og økonomi er svært. Sådan behøver det ikke at være! Kom med, når de to pengementorer Hanne Andersen og Britt Lyndgaard på en workshop deler ud af deres erfaringer og værktøjer til at få ro i maven med din økonomi og flere penge på bankkontoen. 

På workshoppen arbejder du bl.a. med:

  • Din egen pengehistorie og hvad den betyder for dit forhold til penge i dag.
  • Koblingen mellem penge og følelser; hvorfor er det, vi umiddelbart kan købe lykke?
  • Realitytjeck på din økonomi: Sådan får du overblik!
  • Budget for rådighedsbeløb: Du lærer et - for mange ukendt – koncept, som omhandler, hvordan du kan budgettere med de variable udgifter og ikke kun de faste udgifter, som man typisk ser i banken.
  • Styr på pengestrømmen. Vi ser på, om der er udgifter, du ønsker at minimere. Og sætter spot på dine penge-fælder.

Ved at forstå mekanismerne bag den uro, som mange oplever omkring penge, kan du ændre det til noget, DU styrer, fremfor noget, der bevidst eller ubevidst styrer dig. Kort sagt kan du få gode pengevaner. Med stor ro og livskvalitet til følge. 

Om oplægsholderne:  

Bag workshoppen står to kvinder, der brænder for at bryde tabuet omkring penge, følelser og forbrug. På trods af indkomster i den høje ende kender de udmærket følelsen af uro, der det kommer til penge. Og de vil på workshoppen dele ud af både egne erfaringer og erfaringer fra de kvinde, de rådgiver. 

Præsentation af underviser (vises på hjemmeside ifm. kurset)

  • Britt Lyndgaard er er uddannet cand. mag. og har bl.a. arbejdet som projektchef og leder. I 2016 sagde Britt sit job op, for at realisere drømme om tid til familien og det gav en masse erfaringer med at skære økonomien til. Britt har en to-årig uddannelse i coaching og kommunikation, samt en et-årig uddannelse som pengementor. I dag arbejder Britt bl.a. som selvstændig pengementor for kvinder og som underviser. 
  • Hanne Andersen er uddannet flymekaniker, men har de seneste 10 år arbejdet med statistik og analyser indenfor flydriften. Hun har en stor interesse for det videnskabelige og har brugt meget tid på at studere trends indenfor selvudvikling. Hanne har selv prøvet at miste overblikket i forbindelse med et hussalg der ikke gik som planlagt og mærket at selvom der kom styr på økonomien, så var den stadig forbundet med negative følelser. Hun er gået fra at krydse fingre for at budgettet holdt til at have en detaljeret økonomisk plan for fremtiden og investerer også i aktier. Hanne er uddannet pengementor og arbejder i dag med rådgivning af private.

 

   Britt Lyndgaard

  Hanne Andersen