Livsstil og personlig udvikling

Transformer dit liv - workshop

Transformere dit liv med Kristen Lynggaard, workshop med fof. Drømmer du om et andet og bedre liv, så kom til til workshoppen med fof Horsens, Hedensted, Vejle, Grindsted og Billund

Transformer dit liv

Drømmer du om et andet og bedre liv? Ønsker du mere glæde i hverdagen? Måske endda udleve dit potentiale? Ved du ikke, hvordan du får taget hul på det?

Kan du svare ja til et eller flere af spørgsmålene, så er workshoppen her noget for dig.

Kirsten lavede for år tilbage sin egen transformation. Hun gik fra stresssygemelding til at leve et liv, hvor hun vågner med passion og glæde hver morgen. På workshoppen lærer du, hvordan du også, via de små ting i hverdagen, kan skabe din egen transformation og få mere glæde og passion ind i dit liv.

Kirsten Lynggaard arbejder som mental coach, klummeskribent hos livsstilsmagasinet chrichri og som frivillig forretningsmentor. Hun gik ned med stress i en alder af 22 år, hvor hun derefter startede på hendes første coachuddannelse. Hun er i dag uddannet life og business coach hos Manning inspire med undervisning i NLP og DISK profil. Derudover er hun uddannet master of business coach hos Copenhagen Coaching Center med undervisning i kognitiv, psykodynamisk og systemisk coaching. Hun har udover det en baggrund indenfor handel og detail-branchen.