Livsstil og personlig udvikling

Stress og Hjerne Smart Træning

Træn dig til bedre hukommelse, mere overblik og mindre stress med fof workshop. Udvikle din hjerne med værktøjer her i fof, Horsens, Hedensted og Vejle

Stress og Hjerne Smart Træning

Glemsomhed, manglende koncentration og mistet overblik? Denne workshop giver dig indblik i hjernens forunderlige verden, og hvordan du via simple øvelser kan træne dig til en bedre hukommelse, mere overblik og mindre stress.

Du får redskaber, du straks kan anvende og viden om både de fysiske og psykiske påvirkninger, der er med til at udvikle din hjerne.

Hjernen er ikke opbygget som en muskel, men den kan trænes præcis som dine muskler kan. Jo stærkere en hjerne du har, og jo mere bevidst du er, om hvordan du kan ”kontrollere” den, jo nemmere er det for dig at få struktur, overblik og livskvalitet. 

 
Målgruppe:
Workshoppen henvender sig til alle, der gerne vil introduceres til, hvordan vores hovedcomputer virker, og hvordan sanseindtryk kan bearbejdes og forbedres. Måske har du været ramt af stress, depression eller hjernerystelse, måske er du ”på vej op i årene” eller ung med fokus på at træne din hjerne. Alle kan deltage og det kræver ikke særlig påklædning
 
Opbygning:
Temaaftenen afvikles fra kl. 19.00 til 21.30 og består både af teori og praktiske øvelser, som er med til at stimulere ny vitalitet og fleksibilitet i hjernens evne til at udføre kendte processer med øget sikkerhed, og samtidig være parat og vænnet til at udføre nye processer.

Undervisere:

Tina Buch Lykkegaard

 

Jeg har altid været en aktiv pige, som har været instruktør for motionshold, gymnastik hold og fodboldhold hele livet igennem. Sidste år blev jeg uddannet SMART-trainings instruktør, og har siden da haft flere hold både i idrætsforeninger, på et fodboldfitness hold, i et motionscenter og i mit daglige arbejde med børn på As Friskole. Igennem træning har jeg oplevet, at børn og voksne har haft en sjov træning, hvor der har været plads til både koncentration og grin af sig selv og andre, på den gode måde. Træningen foregår via nogle lette fysiske øvelser, som tager udgangspunkt i det motoriske, det sensoriske og det logiske. Mit motto er: Det, der er godt for knolden - er godt til humøret. 

 

Ivonne Lindahl Pedersen


Jeg har de sidste 10 år arbejdet med sundhedsfremme og livsstilsændringer, og er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i fysisk aktivitet, SundhedsCoach og Neurolingvistisk psykoterapeut.  Jeg brænder for at spotte ressourcer, skabe udvikling og puste liv i de bitte små flammer ethvert menneske bisidder, og som skaber vores livsglæde og livskvalitet. I de sidste mange år har jeg arbejdet med at bryde den onde cirkel, der kan opstå, når overblikket forsvinder og alt virker uoverskueligt, og uanset om det skyldes stress, depression eller noget helt tredje, så kan simple redskaber til vores hukommelsesbank hjælpe os videre. For mig er hjernen og vores følelser altafgørende for, hvordan vi har det, og min mission er, at gøre flest mulige bevidste om, hvordan vores sprog, tanker og forestillinger påvirker vores adfærd og motivation.  

Workshoppen er incl. 2 x 15 min. pause.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
195472
ons 25-09-19 19:00
Horsens
Ivonne Lindahl Pedersen
1 gange
Kr. 180