Livsstil og personlig udvikling

Tarmens magt

Workshop hos fof, lær om vores bakterier i maven, samspillet mellem kost og mentale sundhed. fof Horsens, Hedensted, Vejle, Grindsted og Billund

Tarmens magt

Kan du få en knude i maven? Hvordan ser en dårlig mavefornemmelse ud? Og hvor mange sommerfugle kan der flyve rundt dernede? Masser af ordsprog viser, at vi tænker og forklarer vores humør ud fra, hvordan vi har det i maven. Denne workshop sætter fokus på kejserne i vores indre univers; tarmbakterierne, og samspillet mellem vores kost og mentale sundhed.

Du får indblik i, hvordan de små væsner styrer og forstyrrer dig, og hvordan din sammensætning af kosten kan danne grundlag for blandt andet humørsvingninger, depression og lavt energiniveau. Du får redskaber til selv bevidst at kunne påvirke din tarmbakteriers velbefindende, og dermed skabe de bedste forudsætninger for en god hjernekemi.

Workshoppen henvender sig til alle, der er nysgerrig på vores tarmbakterier og påvirkningerne fra vores 3.hjerne. Du bliver introduceret til kroppens vidunderlige univers og du behøver ikke på forhånd at have kendskab til emnet eller ergonomien. Alle kan deltage, uanset alder og køn.

Der vil blive serveret en lille snack i løbet af aftenen.

Der er indlagt 2 pauser á 15 min.