Mad - øl - vin - kage - chokolade - kaffe

Chokoladekursus

Kom og lav din egen konfekture, og få det med hjem. 

Vi vejleder i at lave de fineste konfekturer med de mest populære smage. Du lærer at støbe chokoladeskaller, fylde dem, og lukke dem igen - dertil hører også forskellige metoder til at få chokoladen til at "skinne" på bedste måde. Vi anvender kun de bedste råvarer.

Hvordan man farver sin chokolade, hvis man ønsker anden farve, og selvfølgelig kan vi ikke komme udenom lidt teori. Hvorfor reagerer chokoladen som den gør? Hvordan holder man den pæn under opbevaring og hvordan man kan forlænge eller forkorte holdbarheden?

Der er ca. 20 stk. fyldte chokolader / 200 gr. svarende til 1 form inkl. i prisen. Ekstra 20 stk./200 gr. (1 form) koster kr. 80,-, som afregnes direkte med underviseren.

Livet smager bedre overtrukket med ægte chokolade!





















































































Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
169260
tir 15-11-16 16:30
Vejle
Jeanette Sørensen & Gabriel Ahlgreen
4 lekt.
Kr. 300