Mad - øl - vin - kage - chokolade - kaffe

Chokolade påskeæg, med konfekture

Lav dine egne chokoladepåskeæg

Her lærer du at støbe dit eget æg i chokolade, og får forskellige metoder til individuel pyntning af denne. Vi vejleder i at lave de fineste konfekture, med de mest populære smage. Du lærer at støbe chokoladeskaller/æggeskaller, fylde dem,  lukke dem igen, og samle til et helt æg - dertil hører også forskellige metoder til at få chokoladen til at "skinne" på bedste måde. Hvordan man farver sin chokolade, hvis man ønsker anden farve, og selvfølgelig kan vi ikke komme udenom lidt teori om hvorfor chokoladen reagerer som den gør, hvordan man holder den pæn under opbevaring og hvordan man kan forlænge eller forkorte holdbarheden.

Alt hvad du laver, må du tage med hjem til en fordelagtig særpris af 40 kr. pr. 100 g. færdiglavet chokolade (kursus pris). Der skal betales for alle de fyldte chokolader, man laver, selvom man ikke tager det med hjem, da chokoladen ikke kan genbruges. Til orientering svarer 1 kg til ca. 85 stykker fyldt chokolade. Materialeprisen afregnes direkte med underviseren.

Livet smager bedre overtrukket med ægte chokolade!