Ture | Rejser

Ekstraordinære rejser

Ekstraordinære rejser - til de eventyrlystne

Har du mod og lyst til de lidt mere specielle rejsemål, så er her muligheden. FOF har indgået samarbejde med Jan Tvernø som står bag alle disse spændende rejsemål. 

God fornøjelse.

 

Happy Lama Travel

Happy Lama Travel arrangerer specialtilrettelagte rejser i fascinerende Sydamerika, som med sin store diversitet i natur, kultur og historie har noget for alle. Happy Lama Travel har et stort netværk i hele Sydamerika, men har absolut speciale i Peru, Bolivia, Ecuador, Colombia og ikke mindst enestående Galapagos og den fantastiske Amazonas regnskov og er specialister i komplicerede rejseprogrammer.

Happy Lama Travel er et utraditionelt rejsebureau uden glitrende kataloger, faste priser og afrejse på faste datoer. Det engagerede team bag Happy Lama Travel har en særlig passion for at arrangere rejser til en række utraditionelle rejsemål – Dér hvor turisten vender om og den rejsende fortsætter.

Vi er evigt nysgerrige efter at finde ud af, og fortælle om, hvad der gemmer sig ude i verden, så når du ønsker en ud-over-det-sædvanlige-rejse, så ved vi præcis, hvad du mener og derfor tilrettelægger vi sammen din rejse helt individuelt, så du, din familie eller dine rejsefæller får præcis den rejseoplevelse, som I ønsker, hvad enten det er en kulturel rundrejse, en vandreferie eller en kombination af aktiviteter og lande og hvad enten I rejser to eller ti personer sammen.

Læs mere om Happy Lama Travel på Happy Lama Travel

Silkevejsrejser

Silkevejsrejser arrangerer spændende rejser i 14 spændende lande og territorier langs Silkevejen hele vejen fra Mongoliet og kina, gennem Centralasien, det gamle Persien og mageløse Kaukasus til Istanbul - Porten til Europa.

Silkevejsrejser er et utraditionelt rejsebureau uden glitrende kataloger, faste priser og afrejse på faste datoer.

Det engagerede team bag Silkevejsrejser har en særlig passion for at arrangere rejser til en række utraditionelle rejsemål – Dér hvor turisten vender om og den rejsende fortsætter.

Vi er evigt nysgerrige efter at finde ud af, og fortælle om, hvad der gemmer sig ude i verden, så når du ønsker en ud-over-det-sædvanlige-rejse, så ved vi præcis, hvad du mener og derfor tilrettelægger vi sammen din rejse helt individuelt, så du, din familie eller dine rejsefæller får præcis den rejseoplevelse, som I ønsker, hvad enten det er en kulturel rundrejse, en vandreferie eller en kombination af aktiviteter og lande og hvad enten I rejser to eller ti personer sammen.

Læs mere om Silkevejsrejser på Silkevejsrejser

Følgende ture er under udarbejdelse med afrejse i 2019:

  • Moldova med Trandsnistrien og Gagausien:
    Forventet periode: uge 34 - Her kan vi nok godt arrangere afrejse fra Billund (Lufthansa)
  • Kultur og vandring i Georgien:
    Forventet periode: uge 39 og 40 - Her kan vi nok godt arrangere afrejse fra Billund (Turkish Airlines)

 

Rejserne nedenfor er klar for tilmelding. Tilmelding direkte til Happy Lama Travel / Silkevejsrejser via links nedenfor.

Gør venligst, ved tilmelding, opmærksom på at det er via FOF, at du har tilmeldt dig.

Ekstraordinære rejser

Aserbajdsjan

Ekstraordinære rejser

Colombia

Ekstraordinære rejser

Marokko

Ekstraordinære rejser

Usbekistan