Ture | Rejser

Marokko

Ørkenvandring ved Erg Chigaga i Sahara 

Tag på dit livs smukkeste ørkenvandring i Sahara. Vi bruger farverige Marrakesh som springbræt til at nyde nogle smukke vandreture omkring Marokkos største sandklit Erg Chigaga ved den rustikke berber by M´Hamid, som er sidste stop før Det Røde Hav, godt 3.000 km. mod øst.

Du vil udover, at fornemme ørkenens særligt smukke storhed, bla. opleve autentisk berbisk gæstfrihed og gastronomi på nærmeste hold, gyldne solnedgange, den karakteristiske kasbah i Ait Ben Haddou, vandring i Ouniladalen og den sprudlende medina i farvestrålende Marrakesh.

Ait Ben Haddou Kasbah og Medinaen i Marrakesh er UNESCO verdensarv.

Sahara er et fuldstændig mytisk og magisk sted at opholde sig - Et sted hvor legender fødes og man forbløffes over hvordan livet opretholdes både blandt mennesker, dyr og planter.

Erg Chigaga, som er op til 300 meter høj, ligger i Marokkos største nationalpark Iriqui, hvori der bor ganske få mennesker, men de der gør, holder stadig nomadetilværelsen i hævd, som deres familier har gjort op gennem utallige generationer i trofast partnerskab med de uundværlige kameler, som er et bemærkelsesværdigt studie i vellykket evolution.

Happy Lama Travels indehaver Jan Tvernø er selv rejseleder på denne spændende ørkenrejse.

Særrejse i Marokko 28. februar 2019 - 9. marts 2019

Læs mere