Ture | Rejser

Yogarejse til Indien 2019 - INTERESSELISTE

Yogarejse til Goa i Indien, fof og yogaunderviser Anne Vind Andersen

Yogarejse til Indien.

FOF og yogaunderviser Anne Vind Andersen arbejder på en yogarejse til Indien i foråret 2019. Du kan tilmelde dig interesselisten via hjemmesiden eller du kan kontakte kontoret på 7625 8988. Når turen er endelig på plads, vil alle interesserede få tilsendt programmet på rejsen. Der er max. 14 pladser på rejsen og vil blive tildelt efter først til mølle.....

Dato: medio februar 2019


Opholdet vil foregå i Goa, som er en af de sydvestlige delstater med kystlinje ud mod Det Arabiske Hav og med masser af skønne, små hvide sandstrande, hvoraf vi har valgt Agonda, en rolig og charmerende strand og en lille by bygget op omkring stranden under palmerne. Klimaet er behageligt og stabilt hele vinterhalvåret med luft- og vandtemperaturer på cirka 28 grader.

Udover klimaet er det også naturen og lokalbefolkningen, der trækker. Her er grønt og frodigt, masser af plads, stille og roligt, og søde og imødekommende mennesker. Glem alt om, at der bor ca. en milliard mennesker i Indien. Det gør der! – men ikke i Goa og slet ikke i Agonda, der som nævnt er en lille strandby med en hyggelig og rolig atmosfære. Her skal vi bo i pæne, rene træhytter af solid kvalitet. Ikke luksus, men der er, hvad vi har brug for. Alle hytter er til 1-2 personer og hver hytte har eget toilet og bad. Hytterne ligger lige op og ned ad stranden i Agonda, med bølgebrus i ørerne døgnet rundt. Stedet har egen restaurant og fuld forplejning er med i deltagerprisen: Masser af frisk frugt og grønt, primært vegetarmad, og alt i juicer, smoothies, lassies mm.

Desuden står det enhver frit for at gå på opdagelse i de mange restauranter i området. Det indiske køkken er lækkert og varieret, med vegetarmad, kylling, lam – og overalt i Agonda findes et stort udbud af friskfanget fisk og skaldyr. Sådanne små kulinariske opdagelsesrejser er for egen regning, men man bliver ikke ruineret. En hovedret koster sjældent mere end 30 kroner.

Langs Agondas to kilometer lange strand ligger byens hovedstrøg: en smal gade med et broget virvar af små boder, butikker, spisehuse og steder, der tilbyder massage og/eller skønhedsbehandlinger. Alt til meget rimelige priser. På stedet, hvor vi skal bo, vil der også være tilbud om Ayurvediske behandlinger og massage, og tilbud om workshop i Heartfullmeditation; en meditationsform som ejeren af stedet brænder særligt for.
Der er sørget for transport fra og til lufthavnen i Goa.

Et eksempel på dagsprogram:
07:30-09:00  Morgenyoga
09:00-09:30  Meditation på stranden
09:30-10:45  Morgenmad/brunch
10:45-18:00  Tid til at opleve Agonda, naturen, havet, de medbragte bøger. På nogle dage tid til stilhed
                       – på andre dage fælles udflugter, møder med de lokale osv.
14:00              Frokost i vores restaurant (hvis det passer i dit program)
18:00-18:30  Solnedgangsmeditation
18:30-19:45  Aftenyoga
20:00:            Aftensmad, samvær, måske bål, sang eller foredrag

Morgenyoga vil som regel være både blid, energiopbyggende og styrkepræget (yin og yang), mens aftenyogaen vil være mere flydende (”hatha flow”) og også lægge vægt på yin-yoga og afspænding.
Normalt vil der altså være 3-4 timers yoga-undervisning og meditation om dagen. Derudover får du tilbud om mindst tre workshops i løbet af rejsen. Temaerne kan være ayurveda, indisk yogafilosofi, indisk hverdagskultur, fordybelse i asanas (yogastillinger) eller lignende.

Programmet byder også på tre udflugter:

  • Et par timers rolig flodsejlads
  • En delfintur på havet
  • En tur ind i landet til en familiedrevet, økologisk krydderifarm. Her spiser vi en traditionel indisk frokost.

Desuden samarbejder vi med et andet yogasted, som ligger i junglen op ad en bjergskråning, ca. en halv times gang fra stranden (eller 5 min med tuk-tuk taxi). Stedet har en fantastisk vegetarrestaurant, en yoga shala med udsigt over junglen og en swimmingpool, hvor Daniel tilbyder Watsu; en helt speciel form for vægtløs vandmassage. Hver dag skulle således gerne invitere til både fordybelse i yoga og meditation, tid til egen fordybelse og stilhed, tid til fællesskab og samvær, tid til opdagelse og tid til forkælelse. Der vil være en enkelt dag uden program til egen disposition.

Den endelige pris er ikke på plads endnu. Prisen vil inkludere flyrejsen, ophold, fuld forplejning, yoga + workshops, udflugter samt transport til og fra lufthavnen i Goa.

Endelig tilmelding bliver mulig, når vi har de endelige flypriser og dermed den endelige pris for hele rejsen. Mht. endelig tilmelding, vil der blive taget udgangspunkt i interesselisten efter første til mølle princippet, som tidligere anført.

Teknisk rejsearrangør:

Se flere spændende udflugter og rejser i FOF (på landsplan)