Musik | Sang | Kor | Dans

Bachata fusion - begyndere - 2 PRØVETIMER

Undervisning i Horsens FOF Bachata undervisning

Bachata fusion - begyndere

2 PRØVETIMER

Bachata er en social dans, der er opstået i den Dominikanske Republik, udviklet til musikken Bachata sammen med dennes udvikling. Siden 2000 er man i Vesten til lige begyndt at danse flere andre danse end den autentiske, hvor man benytter elementer og teknikker fra andre Nord- og Sydamerikanske danse, hvilket betyder at man støder på forskellige danse, danset til musikken Bachata.

Bachata, er den autentiske dans fra starten af tresserne udviklet fra Dominikanske Bolero, men med en ændret, stærkt udvidet og ny unik struktur.  En rytmisk og sensuel pardans, som oprinder fra den Dominikanske Republik i Caribien, men som har udviklet sig, siden den spredte sig til resten af verden. Der tales i dag derfor om stilarterne: Bachata Fusion, Bachata Sensual eller den dominikanske Bachata.

Bachata er langsommere end Salsa og er tidligere blevet brugt som dejlige pusterum på salsa dansegulvene imellem de hurtigere Salsa numre. I Bachata Fusion danses trinnene på en linje, også drejningerne. Det karakteristiske ved Bachata generelt er de bløde hofte og kropsbevægelser.

EN PRØVETIME KOSTER KR. 40,- PR. GANG OG AFREGNES DIREKTE MED UNDERVISEREN.

Der er prøvetimer den 30.01.18 og 06.02.18 kl. 20.00-21.30 - TILMELDING NØDVENDIG