Musik | Sang | Kor | Dans

Akustisk guitar - øvede 3

Akustisk guitar - øvede 3

Du ønsker nye udfordringer og at opnå større sikkerhed i - og fortrolighed med det, du allerede kan. På kurset får du også mulighed for at spille sammen med andre.

Du kan med spanske greb spille akkorder til melodier i C-dur, G-dur, D-dur, A-dur, E-dur, A-mol og E-mol.

Du kan med barrégreb spille akkorder til melodier i alle dur- og moltonearter (måske ved du det ikke, men du behøver faktisk kun at kende fire greb for at kunne det). Vi sætter akkorderne i system, så du kan finde rundt i dem. Du vil også lære forskellige ”skæve” akkorder, så du kan lære et mere spændende akkompagnement.

Undervisningen afstemmes efter deltagernes niveau og ønsker, og melodierne arrangeres, så man kan spille sammen, selv om man ikke er helt på samme niveau.

Du skal selv have en spansk- eller westernguitar, en capo og evt. en tuner, hvis du ikke allerede selv kan stemme guitaren. (En smartphone kan bruges som tuner).

Vi spiller sange fra 60'erne, 70'erne, evergreens og nyere sange. Der arbejdes fortrinsvis med akkompagnement til sang eller melodispil, så ​kurset vil give dig mulighed for at blive centrum for fællessang ved festlige lejligheder, hyggestunder eller omkring lejrbålet.Vi vil også beskæftige os med melodispil, hvis det ønskes.