Sprogkurser

Arabisk Niveau 1

Arabisk er i modsætning til lette sprog som f.eks. spansk, fransk og engelsk noget mere krævende at lære for en dansker. På ovennævnte lette sprog vil man uden forkundskab kunne genkende utrolig mange ord eftersom de er beslægtede med hinanden (indoeuropæiske sprog). Arabisk er ikke et indoeuropæisk sprog og der er derfor kun meget få ord, man som dansker kan genkende.

Alfabetet er en anden stor barriere; men på dette niveau bruger vi transkriberet materiale, således at vi fra starten af kan tilegne os ordforråd. Vi vil på dette niveau kun bruge lidt tid på at øve alfabetet
Arabisk har dog store fordele -  for det første er det et meget logisk opbygget sprog med meget få uregelmæssigheder. Desuden bliver det udtalt nøjagtig, som man læser det. Eftersom arabisk er mere krævende at lære end de lette sprog, vil belønningen for ens flid også være tilsvarende større, arabere vil således blive imponeret, hvis blot man kan lidt arabisk.
På dette kursus vil vi arbejde med et begrænset ordforråd. Dette ordforråd vil vi øve ved hjælp af både mundtlig og skriftlig træning (hjemmearbejde er nødvendigt). På dette kursus vil der være rigeligt audiomateriale, som man skal øve sig på derhjemme.

Max. 8 deltagere.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
169391
tir 13-09-16 18:30
Vejle
Ole Rauff
18 lekt.
Kr. 1035