Børn og unge

Babyrytmik

 

Babyrytmik

Sang, musik, bevægelse, farver og former stimulerer sanserne og styrker barnets udvikling. Af og til bruges rasleæg, tørklæder, instrumenter og andre sjove ting. Nogle oplever at se sit barn fra en helt ny side i denne musikalske stund, og heldigvis er alle sange og lege lige til at tage med hjem og bruge derhjemme.

Babyrytmik hjælper til at støtte dit barns nysgerrighed gennem bevægelse, musik og sang. Øvelserne styrker dit barns sansemotorik og styrker jeres kommunikation og nærvær. Vi tager alle sanserne i brug og giver redskaber til, hvordan du kan stimulere din babys sanser og motorik i hverdagen. Alt foregår i et behageligt tempo, hvor både babyer og deres forældre kan følge med. 

Babyrytmik er en rigtig god og hyggelig aktivitet for mødregrupper såvel som enkeltpersoner, som synes det kunne være hyggeligt med nærvær og inspiration til at støtte babys udvikling.

Underviseren Josefine er uddannet i musikvidenskab og arbejder med voksenkor, musik for småbørn og babyrytmik, og er selv musikalsk aktiv i forskellige sammenhænge.

For babyer på cirka 3-7 måneder.