sprog

Sprogundervisning i Glostrup, Herlev, Ballerup - FOF Københavns Omegns sprogundervisning i Taastrup, Ballerup, Herlev eller Glostrup

Et sprogkursus hos FOF Københavns Omegn åbner døren til verden!

Der kan være mange grunde til at få sprogundervisning på aftenskole. FOF Københavns Omegns sprogkurser vil gøre dig klar til næste rejse, give dig supplering til den undervisning du modtager på din uddannelse og gøre dig i stand til at varetage et arbejde i en international virksomhed. Er du interesseret, så kan du se hvilke aktuelle sproghold vi tilbyder, i menuen nedenfor eller til venstre.

Få sprogundervisning med kompetente undervisere

Der kan være mange fordele ved at tilmelde dig sprogundervisning på aftenskole. Du er sikker på faglig og kompetent sprogundervisning inden for en lang række af de store sprog. Lær engelsk, spansk, portugisisk, tysk, fransk, italiensk eller kinesisk.

Du vil på vores sproghold få aktiv træning i at tale de forskellige sprog, og dermed få en bedre forståelse for at bruge det. Det er med til at hjælpe dig med at blive fortrolig med at føre samtaler på de forskellige sprog, og dermed kunne bruge det i forskellige sammenhænge.

Sprogundervisning for begyndere og øvede

I FOF Københavns Omegn tilbyder vi forskellige niveauer af sprogundervisning. Vi tilbyder både sprogundervisning for begyndere og sprogundervisning for øvede, således at du kan finde det niveau der passer til dig og dit behov. Du kan, under hvert sproghold, se hvilke niveauer vi har på programmet denne sæson. Du kan få sprogundervisning i Taastrup, Glostrup, Herlev og Ballerup.

FOF Københavns Omegns dygtige og kompetente sprogundervisere ser alle frem til at kunne byde dig velkommen! 

Materiale til sprogkurser

Der arbejdes med nogle grundbøger til de forskellige sprog. Du kan se hvilke der er tale om på siderne for hvert sproghold, eller kontakte underviseren. Bøgerne og andet undervisningsmateriale (fotokopier) betales af deltageren og anskaffes efter aftale med underviseren den første mødegang. 

For yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte FOF på tlf.: 4399 9011 eller info@fof-taastrup.dk

Sprog

Engelsk

Kursus i Fransk
Sprog

Fransk

Italiensk sprogkursus | FOF Københavns Omegn
Sprog

Italiensk

Kinesisk sprogkursus | FOF Københavns Omegn
Sprog

Kinesisk

Portugisisk sprogkursus | FOF Københavns Omegn
Sprog

Portugisisk

Spansk sprogundervisning | FOF Københavns Omegn
Sprog

Spansk

Tysk sprogkursus | FOF Københavns Omegn
Sprog

Tysk