Sprog

Kinesisk

Kinesisk sprogundervisning | FOF Københavns Omegn

Lær kinesisk fra bunden – få undervisning i kinesisk med FOF Københavns Omegn

Kurser i kinesisk lærer dig at mestre sproget og sikrer at du kan bruge det i forskellige sammenhænge. FOF Københavns Omegn tilbyder undervisning i kinesisk på flere niveauer. Se mere nedenfor.

Kinesisk for øvede – bliv mere fortrolig med sproget

Vores undervisning i kinesisk forudsætter at du allerede har haft undervisning i sproget. Vi tilbyder kurser for deltagere med forudsætninger svarende til mindst 50-60 timers undervisning. Du vil derfor have styr på det grundlæggende som grammatik og forståelse for sammensætning af ord, men mangler øvelse i at tale det og være mere sikker i din udtale af ordene.

Vores undervisning består af aktiv tale. Igennem enkle dialoger og rollespil opøver du dine mundtlige sprogfærdigheder på kinesisk i forhold til realistiske dagligdags situationer. På den måde sikrer vi at du bliver mere sikker i udtalen, men at du samtidig kan gøre brug af undervisningen efterfølgende. Ved at tage udgangspunkt i dagligdagssituationer, vil du kunne genkende dem fra øvelserne og være mere sikker på den korrekte udtale og de rigtige sætninger.

Læs mere

Hvilket kinesisk sprogniveau skal jeg vælge?

Der er tale om holdundervisning med fokus på aktiv og mundtlig tale. Da forudsætningen er at du har haft mindst 50-60 timers undervisning tidligere, vil vi også tage udgangspunkt I at du har en forståelse for grammatik. Vi tager derfor udgangspunkt i kinesisk på trin 3 og 4.

Hvor foregår undervisningen i kinesisk?

Vi tilbyder undervisning i kinesisk i Herlev. Den aktuelle placering og tidspunkt for undervisningen kan du se nedenfor. Du kan også læse mere om undervisningen under selve holdet. Så hvis du er interesseret i at blive bedre til kinesisk, så tilmeld dig holdet allerede nu.

Hvis du har spørgsmål til vores undervisning, ønsker mere vejledning så kan du kontakte os på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk