Børn og unge

Heltetræning - den hele helt 13-21 år

Heltetræningen for denne målgruppe hedder Den Hele Helt. ”Hele” fordi du som ung skal kunne navigere i verden gennem 3 faser. Det indre, det ydre og verden omkring. Der lægges vægt på det hele menneske i alle dets faser.

Alle unge har en indre ressource. Helteskolen er et sted, hvor der er plads til din unikke ressource og dit potentiale, og hvor udvikling er i højsæde.

Tema : Nice Ninja - Nice Ninja  -  henter inspiration fra film med Ninjaer som f.eks. Batman. Derfor indgår der mange elementer fra Ninjutsu (Ninjaernes kunst). Vi træner De 5 Elementers vej. En Ninja har både skygge- og styrkesider. Dem skal du lære at få styr på dybt indefra din kerne, som vi kalder Den Indre Helt. Husk, en Helt gør aldrig noget halvt. Så du skal lære at blive en hel Helt hele tiden og finde en indre balance, så du har helt styr på dig selv og det du gør.

Til Heltetræning skal du finde styrke fra 4 elementer og 4 grundfølelser vi har i os. Dem skal du lære at balancere i dit indre. Du skal lære at bruge det rigtige element på det rigtige tidspunkt. Når du har fået styr på alle 4 elementer, har du tilsammen det 5 element, Den Indre Helt.

Indhold: Tema "Nice Ninja", De 4 Temperamenter (den unges særpræg) og De 5 Elementer.

  • Krop- og sansetræning hentet fra japansk Ninjutsu (Ninjaernes kunst)
  • Adfærdstræning om bl.a. vedholdenhed, selvkontrol og lære at begå sig
  • Ninjabaner, hvor vi træner: heltemod, viljestyrke, tænksomhed, ro, balance og fokus
  • Cool Stuff: Parkour, Ninjutsu, stunt, dans, sang, Bo-stav, sværd, nunchuks, kastestjerner, rullefald, mentaltræning og mindfulness, mv.

12 gange Heltetræning med afsluttende Heltetest med Heltefest. Hver gang indeholder en ny færdighed.

Se mere om Den Indre  Helt her https://youtu.be/KL1RG48S2_Q

Se mere om NICE NINJA her https://youtu.be/xYIT-mMC7xc

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
8984
lør 01-09-18 13:00
Mølleholmskolen
Karim Maktabi
18 lekt.
Kr. 1300