Foredrag og debatarrangementer

Inspirerende foredrag og debatarrangementer

FOF Københavns Omegn byder velkommen til en ny og inspirerende sæson, der byder på spændende og aktuelle foredrag. Se vores udvalg i menuen til venstre, og tilmeld dig allerede i dag.

Hver sæson inviterer FOF Københavns Omegn på mange spændende og aktuelle foredrag. Kom og mød nogle af landets bedste og mest kendte foredragsholdere. Vi har altid aktuelle foredrag med kendte foredragsholdere, så du kan lade dig inspirere og blive klogere på en lang række emner.

Kom til foredrag med kendte foredragsholdere

I denne sæson kan du bl.a. komme til foredrag med Ritt Bjerregaard, Hilda Heick og Preben Elkjær. Vi kan også tilbyde interessante foredrag med Magrethe Vestager og foredrag med Lola Jensen. Så hvis du er til foredrag om børneopdragelse, om den aktive allerdom eller til en aften fuld af anekdoter og livet som fodboldspiller, så findes det i vores foredragsrække.  

Der udsendes IKKE billetter, så vær rar at medtage din kvittering.

Læs mere

Foredrag, kunsthøjskole, hyggeklub og sommerhøjskole

Hver sæson tilbyder vi en lang række foredrag om alt fra sundhed og livsstil til samfund og rejser. Vi tilbyder foredrag for både ældre, yngre og hele familien. Lad dig inspirere, og få udvidet din horisont. Ud over vores foredrag, har vi også vores hyggeklub, studiekreds og kunst- og sommerhøjskole. Her tilbyder vi nogle spændende arrangementer og debataftner i en hyggelig atmosfære. Vi afholder foredrag i Taastrup, Albertslund, Herlev, Ballerup, Glostrup og Vallensbæk.

Er du interesseret, kan du se nærmere på vores foredrag i menuen til venstre, eller nedenfor og tilmeld dig på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Foredrag og debat

Foredragsrækker

Foredrag og debat

Debat-arrangementer

Foredrag og debat

Foredrag