Foredrag og debatarrangementer

Inspirerende foredrag og debatarrangementer

FOF Københavns Omegn byder velkommen til en ny og inspirerende sæson, der byder på spændende og aktuelle foredrag. Se vores udvalg i menuen til venstre, og tilmeld dig allerede i dag.

Hver sæson inviterer FOF Københavns Omegn på mange spændende og aktuelle foredrag. Kom med til foredrag om alt fra sundhed og livsstil til samfund og rejser. Vi tilbyder foredrag for både ældre, yngre og hele familien. Kom og mød nogle af landets bedste og mest kendte foredragsholdere. Vi har altid aktuelle foredrag og kendte foredragsholdere. Kom og lad dig inspirere, og få udvidet din horisont.

Kom til foredrag med kendte foredragsholdere

I foråret 2019 kan du bl.a. komme til foredrag med Jan Eriksen, der i foredraget fortæller om Kim Larsen, der indtil videre blev den største danske folkekunstner nogensinde. Vi skal høre hvad der skabte den enorme succes. Vi tilbyder også interessante foredrag med Ole Henriksen, Claus Holm og Christian Degn der fortæller om hemmeligheden bag Hammerslag. Så hvis du er til foredrag om sundhed eller til en aften fuld af humor og glæde så findes det i vores foredragsrækker.

Der udsendes IKKE billetter, så vær rar at medtage din kvittering.

Læs mere

Foredrag, kunsthøjskole, operahøjskole, hyggeklub og fredagscafé

Ud over vores foredrag, har vi også vores hyggeklub, mandags- og fredagscafé og kunst- og operahøjskole. Her tilbyder vi nogle spændende arrangementer og debataftner i en hyggelig atmosfære. Vi afholder foredrag i Taastrup, Albertslund, Herlev, Ballerup, Glostrup, Hvidovre og Vallensbæk.

Er du interesseret, kan du se nærmere på vores foredrag i menuen til venstre, eller nedenfor og tilmeld dig på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Foredrag med Michael Linden-Vørnle
Foredrag og debat

Foredragsrækker

Jan Eriksen |foredrag med Jan Eriksen |Foredrag om Kim Larsen
Foredrag og debat

Foredrag

Foredrag med Martin Brygmann
Foredrag og debat

Debat-arrangementer