Foredrag og debatarrangementer

Aktuelle foredrag i Københavns Omegn

Inspirerende foredrag og debatarrangementer

FOF Københavns Omegn byder velkommen til en ny og inspirerende sæson, der byder på spændende og aktuelle foredrag. Se vores udvalg i menuen til venstre, og tilmeld dig allerede i dag.

Hver sæson inviterer FOF Københavns Omegn på mange spændende og aktuelle foredrag. Kom med til foredrag om alt fra sundhed og livsstil til samfund og rejser. Vi tilbyder foredrag for både ældre, yngre og hele familien. Kom og mød nogle af landets bedste og mest kendte foredragsholdere. Vi har altid aktuelle foredrag og kendte foredragsholdere. Kom og lad dig inspirere, og få udvidet din horisont.

Kom til foredrag med kendte foredragsholdere

I efteråret 2018 kan du bl.a. komme til foredrag med Christine Feldthaus der i foredraget tegner et humoristisk portræt af danskerne, deres holdninger, livsstil, adfærd og forbrug. Vi tilbyder også interessante foredrag med Mikkel Beha, Ritt Bjerregaard og Joan Ørting. Så hvis du er til foredrag om den aktive alderdom eller til en aften fuld af anekdoter om livet til søs, så findes det i vores foredragsrækker.

Der udsendes IKKE billetter, så vær rar at medtage din kvittering.

Læs mere

Foredrag, kunsthøjskole, operahøjskole, hyggeklub og fredagscafé

Ud over vores foredrag, har vi også vores hyggeklub, mandags- og fredagscafé og kunst- og operahøjskole. Her tilbyder vi nogle spændende arrangementer og debataftner i en hyggelig atmosfære. Vi afholder foredrag i Taastrup, Albertslund, Herlev, Ballerup, Glostrup, Hvidovre og Vallensbæk.

Er du interesseret, kan du se nærmere på vores foredrag i menuen til venstre, eller nedenfor og tilmeld dig på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Per Arnoldi
Foredrag og debat

Foredragsrækker

Joan Ørting foredrag hos FOF Københavns Omegn
Foredrag og debat

Debat-arrangementer

Foredrag og debat

Foredrag