Foredrag og debatarrangementer

Foredrag og debatarrangementer | FOF Københavns Omegn

Inspirerende foredrag og debatarrangementer

FOF Københavns Omegn byder velkommen til en ny og inspirerende sæson med aktuelle foredrag.

I denne sæson inviterer FOF Københavns Omegn til et stort udvalg af spændende og aktuelle foredrag og debatarrangementer. Uanset om du interesserer dig for sundhed, rejser, samfundsdebat eller noget helt fjerde, har vi foredrag mænd og kvinder i alle aldre. Tag din kæreste, ægtefælle, søster eller veninde under armen, og find et foredrag som kan inspirerer dig og udvider din horisont. Kom og mød nogle af landets bedste, mest dygtige og kendte foredragsholdere. 

Kom til foredrag med kendte foredragsholdere

I efteråret 2019 kan du bl.a. komme til foredrag med Michelle Hviid, som tager udgang i sin bog "Skru op for livet", hvori hun beretter om sin egen oplevelse med et længerevarende sygdomsforløb pga. en hjernetumor og om hvordan hun har rejst sig igen - stærkere nu end nogensinde. Udover at have kæmpet sig igennem sin sygdom, er Michelle også iværksætter, tidligere radio- og tv vært samt forfatter og har et helt særlig engagement - også på scenen. Vær med, når hun får publikum til at græde af grin og sætter fokus på at få sine styrker helt frem i forreste række.

Derudover kan du bl.a. glæde dig til foredrag med Bubber, Umahro Cadogan, Martin Brygmann eller Simone Aaberg Kærn, som du sikkert kender fra DR1 programmet "Danmarks bedste portrætmaler". Forkæl dig selv med en aften fuld af humor, glæde og motivation, og find et foredrag, som passer til dig. 

OBS! Der udsendes IKKE billetter, så vær rar at medtage din kvittering, da denne fungerer som din adgangsbillet.

Læs mere

Foredrag, kunsthøjskole, operahøjskole, hyggeklub og fredagscafé

Ud over vores foredrag, har vi også vores hyggeklub, mandags- og fredagscafé og kunst- og operahøjskole. Her tilbyder vi nogle spændende arrangementer og debataftner i en hyggelig atmosfære. Vi afholder foredrag i Taastrup, Albertslund, Herlev, Ballerup, Glostrup, Hvidovre og Vallensbæk.

Er du interesseret, kan du se nærmere på vores foredrag i menuen til venstre, eller nedenfor og tilmeld dig på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Foredrag og debat

Foredragsrækker

Foredrag og debat

Foredrag

Højskole | FOF Københavns Omegn
Foredrag og debatarrangementer

Højskole

Foredrag med Martin Brygmann
Foredrag og debat

Debat-arrangementer