Foredrag og debatarrangementer

Foredrag

Aktuelle foredrag | FOF Københavns Omegn

Kom til foredrag hos Københavns Omegn – få ny viden, indsigt og kulturelle oplevelser

FOF Københavns Omegn tilbyder højaktuelle og spændende foredrag med dygtige foredragsholdere. Kom og lad dig inspirere, og få udvidet din horisont.

Aktuelle foredrag om stressforbyggelse, sundhed og meget mere

I denne sæson skal vi bl.a. høre foredrag med Michelle Hviid, som i sit "Skru op for livet" foredrag fortæller om sin egen oplevelse med et længerevarende sygdomsforløb pga. en hjernetumor, og om hvordan hun har rejst sig igen - stærkere nu end nogensinde. Udover at have kæmpet sig igennem sin sygdom, er Michelle også iværksætter, tidligere radio- og tv vært samt forfatter og har et helt særlig engagement - også på scenen. Vær med, når hun får publikum til at græde af grin og sætter fokus på at få sine styrker helt frem i forreste række. 

Du kan også komme til foredrag med Charlotte Bang, som har udviklet konceptet Eyefulness, som lærer dig at træne dit syn og se godt helt uden briller, linser og operation. Vores forskellige foredrag vil gøre dig klogere på dig selv og dine udfordringer og inspirerer dig til på en masse forskellige områder. 

Vi håber, at du finder netop det, som interesserer dig.

Læs mere

Hvor foregår jeres foredrag?

FOF Københavns Omegn tilbyder foredrag i Taastrup, Glostrup, Herlev og Hvidovre. Du kan nedenfor se de aktuelle tidspunkter og nærmere placeringer for hvert foredrag.

Tilmelding til FOFs foredrag

Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk