Foredrag og debatarrangementer

Kom og mød de kendte

Kendte foredragsholdere | FOF Københavns Omegn

Kom til spændende debat arrangementer hos FOF Københavns Omegn

FOF Københavns Omegn byder på en lang række aktuelle og spændende debatarrangementer, hver sæson. Vi finder de spændende arrangementer frem som kan fokusere på børneopdragelse, den aktuelle politiske situation eller forskellige måder et leve livet på. Det er tankevækkende foredrag og debatarrangementer, så se hele programmet nedenfor.

Foredrag om børn og drømmen om det enkle liv

I denne sæson kan du komme til arrangementer og foredrag med en række aktuelle foredragsholdere. Du kan bl.a. møde Bubber, hele Danmark Vlado, Umahro Cadogan og multikunstneren Martin Brygmann der lægger op til et brag af en aften når han fortæller om sin farverige karriere som skuespiller på film, tv og teaterscenen. Brygmann er heldigvis ikke for kendt til at give en masse af sig selv, når han i en scene-samtale med Go´aften Danmark værten Michéle Bellaiche bl.a fortæller om udfordringerne ved altid at blive opfattet som sjov, også når livet indimellem byder på alvor.

Kom og vær med i debatten!

Læs mere

Hvor foregår jeres debatarrangementer?

FOF Københavns Omegns har foredrag og debatarrangementer i Taastrup, Ballerup, Skovlunde, Herlev og Glostrup. Du kan nedenfor se de aktuelle tidspunkter.

Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk