Foredrag og debatarrangementer

En Go´aften med Claus Holm

Claus Holm foredrag | FOF Københavns Omegn

Kokken Claus Holm er kendt for sin unikke personlighed og sin fabelagtige evne til at få hverdagsmad til at smage som en Michelinret.

Han har flere gange lavet mad til Hendes Majestæt Dronningen, har drevet en toprestaurant og udviklet sin egen køkkenserie. Han har altid været drevet af passion og af at skabe et sammenhold med alle slags mennesker. Han laver frivilligt mad sammen med udviklingshæmmede og plejehjemsbeboere, fordi han mærker, at de giver ham nærvær og ægte værdi.

Men Holms mange bolde i luften har også været tæt på at koste ham livet, og bag den muntre facade gemmer der sig en mere alvorlig side. I denne hudløst ærlige og livsbekræftende samtale med Go´aften værten Michéle Bellaiche fortæller han om livets op- og nedture, krydret med sjove anekdoter fra sit liv bag gryderne, og om hvordan en bakke tabte, maste kartofler gik hen og blev en yndlingsret i Kongehuset.

Holm glæder sig til at komme i dialog og debat med dig, for han har mærket hvor givende, det er, når man tør dele både succes og sårbarhed med andre mennesker. Han udlodder i øvrigt et personligt madlavningskursus for 2 personer med mad/vin til den der stiller aftenenes bedste spørgsmål.