Foredrag og debatarrangementer

Danmarks juicemester Mads Bo

Foredrag med Mads Bo | Foredrag med Mads Bo i Taastrup

VIL DU HAVE ET SUNDERE, SAFTIGERE OG MERE ENERGIFYLDT LIV?

Med det populære foredrag af juicemesteren Mads Bo, får du inspiration og motivation til en sund livsstil. Enkle tiltag, der er lige til at bruge i en travl hverdag. Saftige hemmeligheder og friskpresset juice. Når han passioneret deler ud af sin store viden om super saftig sundhed.

EN FOREDRAGSOPLEVELSE DER VIL GIVE DIG MASSER AF INSPIRATION
Hør hvordan vitaminbomber i flydende form gavner og styrker din krop. Grønne juicer er naturens ultimative fastfood, og hver gang du drikker et glas ‘livseliksir’, skænker du ganske enkelt alle kroppens mange millioner celler flydende solskin. Se, mærk og smag de friskpressede juicer og få inspiration til et sundere, saftigere og mere energifyldt liv!

Få også gode idéer til, hvordan du kan fokusere på de små ting i hverdagen, som gør den største forskel. Mads Bo har siden 2003 rejst verden tynd og er blevet inspireret af verdens førende eksperter inden for sundhed og personlig udvikling. Foredraget er en delikat symfoni af det allerbedste – og mest anvendelige. Mange års hårdt viden og erfaring danner således grundlaget for foredraget, hvor humor og logik er omdrejningspunkterne.

Mads Bos brændende ønske er at motivere så mange mennesker som muligt til at tage ansvar for egen sundhed, energi og velbefindende.

Så tag din ægtefælle, kæreste, veninde, ven, nabo eller kollega under armen, og kom til en forrygende foredragsaften.

Arrangeret i samarbejde med voksenundervisnings Samråd i Høje Taastrup Kommune.

 
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
18192
tor 23-05-19 19:00
Taastrup Kulturcenter
Mads Bo
1 lekt.
Kr. 100