Foredrag og debatarrangementer

Mit lykkelige land - Grevinde Alexandra

Grevinde Alexandra | FOF Københavns Omegn

Grevinde Alexandra foredrag 

Hvorfor kåres danskerne gang på gang som et af verdens lykkeligste folkefærd? Og hvordan ser lykken egentlig ud? Det er blot nogle af de spørgsmål, som grevinde Alexandra forsøger at finde svar på, og som udgør omdrejningspunktet i Mit lykkelige land.

I sin søgen rejser hun Danmark rundt, fra Skagen til Skarø, fra Møgeltønder til København. Hun opsøger landskaber og virksomheder, hun besøger øboere og vinterbadere, og hun konsulterer eksperter i blandt andet kunst, sprog og lykke. Alle bringer de hende tættere på dansk historie, kultur og identitet. Turen er samtidig en personlig rejse i erindringen. Alexandra beskriver, hvordan det var som 31-årig i 1995 at forlade sin hidtidige tilværelse i en af verdens største byer, Hong Kong, for at bosætte sig i marsken i Sønderjylland og blive en del af den kongelige familie.

Hun fortæller om at tilegne sig et nyt sprog og en ny nationalitet, om at være mor til to prinser - og om hele tiden at turde kaste sig ud i livet. ’Mit lykkelige land’ er en kærlighedserklæring til Danmark og en personlig fortælling om at blive en lykkelig dansker. Arrangereret i samarbejde med Voksenundervisningens Samråd i Høje-Taastrup Kommune.

Prisen er inkl. 1 øl/vand eller 1 glas vin. 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
9186
fre 25-10-19 19:00
Taastrup Teater Og Musikhus
1 lekt.
Kr. 175