IT

IT-kurser – bliv mere fortrolig med computeren

FOF Københavns Omegn tilbyder IT-kurser for alle der vil lære at bruge computere, smartphones og tablets. Vores kurser er for er for dig der vil lære at blive bedre til at bruge din pc. Det er aldrig for sent at komme i gang – og alle kan lære det! Se de aktuelle hold i menuen til venstre, og tilmeld dig et (eller flere) af dem.  

IT-kurser for begyndere og øvede

Vores IT-kurser gør dig i stand til at bruge de digitale redskaber og blive mere fortrolig med dem, uanset niveau.Vores IT-kurser for begyndere fokuserer på det grundlæggende, mens kurserne for øvede giver mulighed for at blive mere fortrolig med det du har lært.

Kurser i IT-sikkerhed og kurser i Windows10

Hvis du gerne vil lære at sikre din computer bedst muligt, kan du deltage på vores kursus i it-sikkerhed. Lær hvordan du vedligeholder din computer og hvilke programmer der beskytter den mod virus, samt sikker brug af E-mail og internet.

For dig der gerne vil i gang med Windows, tilbyder vi kurser i Windows 10 for begyndere og øvede.  Du lærer de grundlæggende funktioner som at gå på nettet, bruge E-mail og ændre på indstillinger. På kurserne for øvede vil vi arbejde med mere avancerede opgaver og funktioner.

Læs mere

Hvordan foregår IT-kurserne?

Kurserne forløber over 12 lektioner. Således kommer du bedst igennem alle aspekter, og bliver fortrolig med programmerne og computeren.

Hvor kan jeg gå til IT-kurser?

FOF Københavns Omegn tilbyder IT-kurser i Ballerup og Taastrup. Du se de aktuelle hold på hjemmesiden, og læse mere under de enkelte hold, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, så kan du altid kontakte os på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

IT

IT

Kom og bliv fortrolig med din computer.