Kreativ

Kreative kurser i  Herlev, Glostrup, Taastrup, Ballerup og Hedehusene - FOF Københavns Omegn

Kreative kurser i hyggeligt fællesskab

Hos FOF Københavns Omegn tilbyder vi et stort udvalg af kreative kurser. Vi giver dig gode muligheder for at udfolde dine kreative sider, og dygtiggøre dig indenfor en lang række fag, du enten kender, eller vil blive bedre til. Se de aktuelle kurser i menuen til venstre.

Kreative kurser for alle

FOF Københavns Omegn tilbyder, som sagt, et væld af kreative kurser for alle, uanset niveau. Vi tilbyder alt fra maling, tegning, syning, keramik, blomsterbinding og bogbinding. I denne sæson kan FOF Københavns Omegn bl.a. tilbyde undervisning i betonstøbning, keramik, glas, pileflet, klassisk tegning, akvarel- og akrylmaling, og syning.

Ud over at du kan blive klogere på en lang række områder, kan du også dyrke din hobby i et interessefællesskab. Så er du interesseret i tegning og maling, har du mulighed for at deltage på et af vores malekurser eller tegnekurser, og dyrke din interesse sammen med andre.Så kom og slip kreativiteten fri i et inspirerende og hyggeligt fællesskab med andre!

Læs mere

Malekurser og tegnekurser – find din indre kunstner frem

Er du til tegning og maling, har vi tegne og malekurser med fokus på alt fra popart, maling på Thorvaldsens Museum til et omfattende udvalg i akvarel, tegne- og malehold. På kurserne lærer du at arbejde med både akvarel og akrylmaling og på vores tegnehold lærer du at lave skitseringer, portrætter eller tegne og male landskaber. Hvis du aldrig har malet før, kan du tilmelde dig vores malekurser for begyndere. Her arbejdes der med de grundlæggende principper i maling.

Kurser i Syning – lær modesyning og smart design

Vil du lære at sy, så har du rig mulighed for dette på et af vores mange kurser i håndarbejde. Vi tilbyder kurser i syning og knipling. På vores sykurser kan du lære at sy flot tøj i smarte design. Lær tilskæring og modesyning, og skab dit eget modetøj. Så vil du skabe din egen modegarberobe, er et af vores sykurser noget for dig.

Betonstøbning, keramik og glas

Hvis du i stedet er mere til værkstedsfag, tilbyder FOF Københavns Omegn kurser i betonstøbning, keramik og glas. Her kan du arbejde med forskellige materialer og skabe spændende fantasifulde kreationer. Med betonstøbning og keramik kan du lave smukke vaser eller lysestager og skåle. Og på vores kurser i glas, kan du skabe flotte unikke glasfigurer.

Fotokurser og bogbinding

Er du mere til fotografering og arbejde med et kamera? Så kan du deltage på vores fotokurser. Kurserne er for dig der gerne vil øve dig på at tage bedre billeder med et kamera, redigere og efterbehandle billeder eller tage billeder indenfor forskellige genre – portræt, landskab, model, stilleben.

Som noget helt særligt kan du hos os deltaget på et bogbindingskursus, hvor du for små penge lære at indbinde bøger og tidsskrifter.

Hvor kan jeg gå til kreative kurser?

Vi tilbyder kreative kurser i Herlev, Glostrup, Hvidovre,Taastrup og Ballerup. Du kan læse mere om kurserne nedenfor, eller tilmelde dig et af dem med det samme.

Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Kreative fag

Betonstøbning

Har du lyst til at lære at støbe i beton?
Kreative fag

Billedskæring

Kom og prøv dette århundreder gamle håndværk
Kreativ

Juleinspirationskursus

Kreative fag

Blomsterbinding

Kurser for blomsterglade amatører.
Kreative fag

Bogbinding

En håndindbunden bog er dyr at købe, men her kan du for små penge lære at indbinde bøger og tidsskrifter.
Kreative fag

Fotokurser

Kom og lær dit kamera godt at kende.
Kreative fag

Glas

Vi arbejder med fusing teknik også kaldt koldglas
Kreative fag

Keramik

Her kan du forme dine egne vaser, kakler, lysholdere, figurer m.m. i ler.
Kreative fag

Knipling

Undervisningen er individuel for både begyndere og øvede.
Kreative fag

Pileflet

Pileflet er et urgammelt håndværk og pilen er et dejligt og smidigt materiale at arbejde med.
Kreative fag

Syning

Kom og opbyg din egen personlige garderobe!
Kreative fag

Tegning, akvarel- og akrylmaling

Lær at male egne billeder.