Kreativ

Glas

Glasfusing og koldglasteknik på glaskursus hos FOF Københavns Omegn

Lær at lave glas på et glaskursus hos FOF

Hos FOF Københavns Omegn har du nu chancen for at lære at lave smykker, figurer og billeder i glas. At arbejde med glas giver dig uanede muligheder for at skabe spændende produkter. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Lær at bruge koldglasteknikker

Vores glaskursus lærer dig at arbejde med glas på forskellige måder. Du lære at arbejde med fusingteknik, eller koldglasteknik, hvor man klipper i glaspladerne for derefter at smelte dem sammen. Du kan lave mange forskellige produkter såsom glasbilleder, dørskilte, fade, smykker og meget mere. Ved at kombinere glas med metal og forskellige farver, er det derfor kun fantasien der sætter grænser.

Vores underviser på glaskurserne har stor erfaring med glasfusing, og vil derfor kunne guide dig bedst igennem hele processen.

Læs mere

Hvem kan deltage på kurset i glasfusing?

Alle der er interesseret i at arbejde med glas er velkomne. Vores glaskurser er både for begyndere og øvede. Der er tale om små hold, så du skal være hurtig hvis du vil tilmelde dig. Du skal være opmærksom på at der er udgifter til materialerne.

Hvor foregår jeres glaskurser?

Vores glaskurser vil foregå hos underviseren i dennes glasworkshop på Gammelgård Glas. Du kan under selve kurset læse mere om underviseren og undervisningen.

Tilmelding til glaskurserne

Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk