Kurser

Fritidskurser, skrivekurser og kurser i jagttegn - FOF Københavns Omegn

Udviklende fritidskurser i København og omegn.

FOF Københavns Omegn har samlet en række spændende og varierende kurser i friluftsliv, hundetræning, bridge og personlig stil. De aktuelle kurser kan du se i menuen til venstre.

Spændende kurser for alle

Hver sæson tilbyder FOF Københavns omegn en række fritidskurser med fokus på alt fra aktiv fritid, personlig stil til sund kost. Du kan lære at træne din hvalp på kurset i hvalpetræning eller lære mere om at lægge en god makeup på kurset i personlig stil. Der er mange forskellige kurser at vælge imellem, og du kan nedenfor se en præsentation af flere af dem.

Skrivekurser – bliv bedre til at skrive

Vil du gerne lære at skrive bedre, kan du deltage på vores forfatter- og skrivekursus. På kurset lærer du at sætte din tekst bedre sammen, og lærer teknikker til at gøre den mere spændende for læseren. Der vil være skriveøvelser baseret på teknikker, som gør dig i stand til at skrive om forskellige emner på forskellige måder. Du lærer arbejde med og forstå teksterne bedre.

Jagtkursus

For dig der er mere til naturen, og vil tage et jagttegn, tilbyder vi et jagttegnskursus. På kurset vil du lærer alt om sikkerhed, våbenkendskab, jagtteknikker, jagtloven og forskellige jagtformer. Formålet er at du får kendskab og en forståelse for det at være jæger, og får en grundig undervisning forud for selve jagttegnsprøven.

Kurser i slægtsforskning

Kurset er for dig som måske tidligere har forsket og gerne vil genoptage arbejdet. På dette intensive kursus som forløber over en weekend vil vi gennemgå de forskellige kilder, der nu findes på nettet, og lære hvordan man finder rundt i dem.

Læs mere

Hvor afholdes de forskellige kurser?

Vi afholder kurserne rundt om i Københavns omegn. Der afholdes Makeup kursus, slægtsforskningskursus, jagtkursus og skrivekursus i Taastrup og der afholdes kursus i bridge i Ballerup og Glostrup. FOF Københanvs Omegn tilbyder kurser i Ballerup, Glostrup, Taastrup, Vallensbæk, Albertslund og Herlev. Du kan se mere om de aktuelle kurser og deres placeringer under hvert enkelt hold.

Praktiske oplysninger

Nogle af kurserne kan have en, eller flere, former for brugerbetaling mens andre kræver at du medbringer egne redskaber. Du kan læse mere under de enkelte hold.

Du kan tilmelde dig her på siden, under det enkelte hold. Har du spørgsmål til et af vores kurser, så kontakt os på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Kurser

Bridge

Få mental udfordring og spænding
Kurser

Hårfletning

Kurser

Forfatter- og skriveværksted

Kan du lide at skrive, så er dette kursus noget for dig.
Kurser

Hundetræning

Kurser

Jagtkursus

Kurser

Makeup og stil

Kom og find din helt egen stil.
Kurser

Slægtsforskning

Find dine forfædre.