Kurser

Fritidskurser, skrivekurser og kurser i jagttegn - FOF Københavns Omegn

Udviklende fritidskurser i København og omegn.

FOF Københavns Omegn har samlet en række spændende og varierende kurser i friluftsliv, hundetræning og personlig stil. De aktuelle kurser kan du se i menuen til venstre.

Spændende kurser for alle

Hver sæson tilbyder FOF Københavns omegn en række fritidskurser med fokus på alt fra aktiv fritid, personlig stil til sund kost. Du kan lære at træne din hvalp på kurset i hvalpetræning eller lære at tage de helt rigtige billeder på mobiltelefonen. Der er mange forskellige kurser at vælge imellem, og du kan nedenfor se en præsentation af flere af dem.

Ansigtsmaling - hvad skal du være til fastelavn? 

Kurset er for dig der gerne til lære de grundlæggende teknikker til at lave en unik og flot ansigtsmaling. På kurset får du introduktion til alle de populære figurer.

Skrivekurser – bliv bedre til at skrive

Vil du gerne lære at skrive bedre, kan du deltage på vores forfatter- og skrivekursus. På kurset lærer du at sætte din tekst bedre sammen, og lærer teknikker til at gøre den mere spændende for læseren. Der vil være skriveøvelser baseret på teknikker, som gør dig i stand til at skrive om forskellige emner på forskellige måder. Du lærer arbejde med og forstå teksterne bedre.

Kurser i slægtsforskning

Kurset er for dig som måske tidligere har forsket og gerne vil genoptage arbejdet. På dette intensive kursus som forløber over en weekend vil vi gennemgå de forskellige kilder, der nu findes på nettet, og lære hvordan man finder rundt i dem.

Læs mere

Hvor afholdes de forskellige kurser?

Vi afholder kurserne rundt om i Københavns omegn. Der afholdes fotokurser, slægtsforskningskursus, ansigtsmaling og skrivekursus i Taastrup og der afholdes kurser i ansigtsmaling i Glostrup. FOF Københanvs Omegn tilbyder kurser i Ballerup, Glostrup, Taastrup, Vallensbæk, Albertslund og Herlev. Du kan se mere om de aktuelle kurser og deres placeringer under hvert enkelt hold.

Praktiske oplysninger

Nogle af kurserne kan have en, eller flere, former for brugerbetaling mens andre kræver at du medbringer egne redskaber. Du kan læse mere under de enkelte hold.

Du kan tilmelde dig her på siden, under det enkelte hold. Har du spørgsmål til et af vores kurser, så kontakt os på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Kurser

Hårfletning

Skriveværksted | FOF Københavns Omegn
Kurser

Forfatter- og skriveværksted

Kreative fag

Fotokurser

Kurser

Jagttegnskursus

Navigationskursus | FOF Københavns Omegn
Kurser

Navigation

Undervisningen er skræddersyet nye fritidssejlere
Kurser

Slægtsforskning