Kurser

Fotokursus

Bliv fortrolig med dit kamera og bliv bedre til fotografering

Drømmer du om at tage gode billeder, eller portrætfofo? FOF København tilbyder kurser for både begyndere og øvede, hvor du lære dit kamera bedre at kende og bliver fortrolig med kameraets teknik og anvendelsesmuligheder eller bygge videre på din eksisterende viden og bliver klogere på andet hvidbalance, fokusering og lysmåling.

Bliv en bedre fotograf på aftenskole

På fotokurserne vil du lære dit kamera bedre at kende, og vi vil gennemgå kameraets og objektivets opbygning, og sammen gennemgå de væsentligste knapper og kameraindstillinger. Vi kigger også på både automatiske og halvautomatiske programmer og lærer, hvordan vi i manuel indstilling bruger ISO, blænde og lukketid. Hvidbalance, fokusering og lysmåling indgår også. Der tages udgangspunkt i dit eget kamera, så du ved hvordan det fungere hvordan det fungere inden du går hjem fra kurset.

Så er du interesseret i et fofokursus, er dette noget for dig.

Hvor afholdes jeres fofokurser?

FOF Københavns Omegn tilbyder et fofokurser i Taastrup. Du kan se de aktuelle tidspunkter for kursusstart nedenfor. Du kan også klikke dig ind på selve kurset, hvis du vil vide mere om det samt tilmelde dig.

Du skal bemærke at der kan være rift om pladserne til kurserne. Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk