Kurser

Hvalpetræning

 Hundetræningskursus på aftenskole - FOF Københavns Omegn 

Træn din hvalp og hund på aftenskole

FOF Københavns Omegn tilbyder hvalpetræning for hunde i alle aldre. Her vil du kunne få trænet hunden i at lystre og forstå de forskellige signaler.

Hvalpetræning – startindlæring er vigtig

I FOF Københavns Omegn tilbydes der træning af hunde fra de er hvalpe, til de er omkring et år. Vi har inddelt vores hundetræning i

Hvalpetræning indtil 6 måneder – hunden lære at socialisere sig med andre hvalpe og lærer at læse signaler fra både dig, og andre hunde. Træningen vil også fokusere på indlæring til lydighedstræning.

Hundetræning for unghunde fra omkring 6 måneder

For hvalpe handler træningen om startindlæring til lydighedstræning, at forstå signaler fra dig og andre hunde. Det er en grundtræning hvor du, og din hund, lære at kommunikere og forstå hinanden.

Hundetræningen for unghunde fokuserer på lydighedstræning, at kunne gå i snor og reagere på forskellige kommandoer. Her handler det om at kunne kommunikere med din hund, og lære den at det er dig der bestemmer.

Al hundetræning er en blanding af teori og praksis. Der vil være mange forskellige øvelser der skal laves, således at du forstår hundens adfærd og de signaler den sender. Jo bedre du er til at forstå din hunds signaler, og din hund kan fortså dine (og andre hundes) signaler, jo nemmere vil det være at have hunden.

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

Alle hunde kan deltage i vores hundetræning. Vi fokuserer på hvalpe og unghunde, og der vil være et for både de store hunde og de små. Det er et krav at hundene er vaccineret mod hundesyge og Parvo virus forud for start på træningen.

Hvor afholdes der hundetræning?

FOF Københavns Omegn tilbyder hundetræning i Albertslund. Du kan se hvornår hundetræningen finder sted, nedenfor. Du kan også læse mere om undervisningen under selve kurset, hvor du også kan tilmelde dig.

Tilmeldig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk