Kurser

Forfatter- og skriveværksted

Forfatterkusus og skriveværksted | FOF Københavns Omegn

Lær at skrive bedre på vores skrivekursus

Kan du lide at skrive, så er FOF Københavns Omegns skrivekursus noget for dig. Her lære du hvordan du gør din tekst mere fængende, så du kan få gang i din skriveproces.

Start din skriveproces på aftenskole

Vores skrivekursus er for dig der enten gerne vil starte med at skrive, eller dig der søger inspiration. Vi tilbyder dette forfatterkursus som et værksted, hvor vi arbejder med forskellige tekster, herunder også kursisternes egne tekster. Igennem forskellige skriveøvelser, vil du arbejde med forskellige teknikker og skrivemetoder. Der vil tages udgangspunkt i forskellige emner, så du også bliver udfordret i at skrive om andet end det du måske tidligere har gjort. Teksterne vi arbejder med læses op og lyttes til, og sammen vil vi give respons til hver af dem. vores skrivekursus vil således være en blanding af teori, praktiske skrive og lytteøvelser og respons til andres tekster. Det giver den bedste forståelse for hvordan du arbejder videre med dine tekster og hvordan du kan bruge de forskellige metoder og redskaber. Kurset er tænkt som en god måde at starte din egen skriveproces på, eller udvikle den, da vi kan arbejde med emner som du kommer med.

Så er du interesseret i et kreativt skrivekursus, er dette noget for dig.

Læs mere

Hvor afholdes jeres skriveworkshop?

FOF Københavns Omegn tilbyder et skrivekursus i Taastrup. Du kan se de aktuelle tidspunkter for kursusstart nedenfor. Du kan også klikke dig ind på selve kurset, hvis du vil vide mere om det samt tilmelde dig.

Du skal bemærke at der kan være rift om pladserne til kurserne. Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk