Mad og vin

Fermeterings workshop

Fermenteringskursus | FOF Københavns Omegn

Hvad har kimchi, kraut, salsa og remoulade til fælles? Fermentering!

Er du med på bølgen af miljøbevidste forbrugere, der gerne vil lave mad fra bunden, er der her en fantastisk chance for at lære at bruge den ældgamle konserveringsmetode fermentering.

Du lærer at fermentere i praksis og bliver sat ind i hvad det sker under fermenteringsprocessen. Vi bruger en grundopskrift som kan varieres, så du selv kan eksperimentere videre derhjemme. Når dagen er færdig vil du kunne tage 4-5 forskellige fermenterede produkter med dig hjem. 

Ud over at du lærer at fermentere, kommer vi også ind på de sundhedsmæssige fordele ved at spise fermenteret mad. 

Medbring
Medbring sylteglas på 0,5 l - 1 l, et forklæde, rivejern og en god kniv. En madpakke, da vi holder frokostpause undervejs.

Værd at vide 
Råvarer er inkluderet i prisen, og der bruges fortrinsvis økologiske råvarer.