Motion og sundhed

Feet-Up Workshop

Få masser af fornyet livsenergi

Ud over at du med en stærk og sund krop kan leve længere, kan den også hjælpe dig med at undgå en masse skavanker. Tilmeld dig FOF Københavns Omegns kursus i Feet-up, og få en sundere og stærkere krop.

Feet-up er "Kongen" af alle yogastillinger

Kurset laves på en hovedstandsstol som du med lethed og uden at være en erfaren yoga-udøver med det samme kan nyde fordelen af at bruge. Du vil hurtigt opleve forbredret hjernefunktion, øget koncentrationsevne, nedsat stressniveau, forebyggelse af årknuder, forbedring af fordøjelsen og forbedret koordination- og balanceevne.

FOF Københavns Omegns kursus i Feet-up yoga gør det muligt at praktisere en ny trænings form som er både sjov og behagelig, og ikke mindst har anti-age effekt!

Hvem kan deltage i undervisningen?

Vores Feet-up kursus er primært for dig som ønsker at prøve en ny yogaform og gerne vil udfordres på en ny og anderledes måde i et godt og roligt miljø. Vores kursus er for alle, uanset køn, alder og baggrund.

Hvor afholder i kurser i Feet-up?

FOF Københavns Omegn tilbyder Feet-up kursus på Leeragergaard i Glostrup. De aktuelle tidspunker  kan du se nedenfor, hvor du også kan læse mere om undervisningen.

 Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk