Motion og sundhed

Løb

Løbetræning med FOF Københavns Omegn

Løbetræning for begyndere – lær at løbe med FOF Københavns Omegn

Hvis du gerne vil lære at løbe, eller genoptage det fra tidligere, så tilbyder FOF Københavns Omegn løbetræning for begyndere. Her lærer du at løbe og holde kroppen sund og rask, sammen med andre ligesindede.

Løb styrker kroppen og konditionen

Der er mange fordele ved at begynde at løbe. Du styrker din kondition, det kan hjælpe til vægttab og det styrker muskler og led. At løbe kan samtidig være med til at give dig et mentalt overskud i hverdagen, da du får et pusterum fra stress og hektisk aktivitet. Der er derfor mange fordele ved at løbetræne på aftenskole.

Vores løbetræning henvender sig til dig der ikke har løbet før, og gerne vil i gang. Du lærer at løbe 5 km, da vi deltager i Taastrup Løbet som afslutning på kurset. Så find løbeskoene frem og kom ud og løb sammen med andre interesserede.

Læs mere

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kursus i løbetræning vil være en blanding af teori og løb. Du vil lære om alt det der hører med til at løbe, samtidig med at vi vil træne op til at løbe 5 km.  Du får et program du kan løbe efter, og dermed holde træningen ved lige.

Hvor kan jeg gå til løbetræning på aftenskole hos FOF Københavns Omegn?

Vi tilbyder løbetræning i Taastrup. Du kan se det aktuelle tidspunkt nedenfor. Her kan du også læse mere om underviseren.

Tilmelding til løbetræning

Hvis du gerne vil røre dig og komme i form, er løb en effektiv motionsform. Nedenfor kan du få mere information om undervisningen.

Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk