Motion og sundhed

Visualisering

Visualiseringskursus i Glostrup med FOF Københavns Omegn 

Et kursus i visualisering hjælper dig fokuserer på målene i dit liv

FOF Københavns Omegn tilbyder kurser i visualisering, for dig der gerne vil lære teknikker til at opfylde dine drømme, og nå dine mål i livet. At visualisere kan være vejen til at opnå dem.

Lær at visualisere de mål der har betydning

At visualisere er at bruge vores hjerne og tanker. Menneskets sind har en stor kraft til at kunne visualisere det vi ønsker, og kurset i visualisering lærer dig at udnytte det. Du vil lære teknikker til at visualisere dine mål i livet, og vurdere hvilke der er de vigtigste for dig, og hvilke der ikke er. Ved at visualisere din vej mod målet, finder du ud af hvordan du bedst opnår det, og hvad der står i vejen for det.

Så hvis du gerne vil blive klogere på dig selv, og lære at opnå det du gerne vil, er et visualiseringskursus noget for dig.

Læs mere

Hvem kan deltage på kurset i visualisering?

Alle der er interesserede i at opnå deres mål, kan deltage på visualiseringskurset. Det kræver ingen forudsætninger, kun lysten til at lære mere.

Hvor afholdes der kurser i visualisering?

FOF Københavns Omegn tilbyder et visualiseringskursus i Glostrup. Du kan nedenfor se tidspunkter og placering for kurset.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere, kan læse videre under selve kurset. Er du interesseret i at tilmelde dig vores visualiseringskursus, så kan du tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk