Motion og sundhed

Mediation

Et meditationskursus skaber ro og balance

Der kan være mange fordele ved at gå til et meditationskursus på aftenskole. Et meditationskursus hos FOF Københavns Omegn giver mulighed for at finde ro i hverdagen, samt genfinde fokus og få det mentale overskud igen.

Find roen og få overskuddet tilbage

Mange oplever stress og hektiske hverdage, hvilket medfører spændinger i kroppen og et manglende overskud af energi. Ved at meditere kan du få mindsket dit stressniveau, mindsket spændingerne i nakke og skuldre samt få et mentalt overskud. Meditation kan være med til at give dig en mindre stresset hverdag, og en måde at kunne tackle et hektisk liv. 

Meditation er en gammel teknik der gør dig i stand til at slappe af og fokusere i vågen tilstand. Meditation er en måde hvorpå du kommer væk fra tankestrømmen, ned i gear og får mulighed for at slappe af. Det betyder at du kan være til stede i nuet og med de mennesker du omgiver dig med. Ved at kombinere meditation med dybdeafspænding, får du mulighed for at hele kroppen slapper af, og dermed løsner op for spændinger forskellige steder i kroppen. Underviseren vil give dig en række øvelser og værktøjer du kan bruge derhjemme, og dermed sikre at du fortsat kan finde ro, også efter at kurset er afsluttet.

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

Vores meditationskursus er for alle, uanset alder eller køn. Hvis du har ønsket om at lære at finde ro og balance, er det kurset for dig.

Hvor kan jeg gå til meditation?

FOF Københavns Omegn tilbyder kurser i meditation i Taastrup. Det aktuelle tidspunkt og placering kan du se under selve holdet. Her kan du også læse mere om undervisningen og underviseren.

Hvis du har spørgsmål til vores meditationskursus, så kan du altid kontakte os på tlf: eller mail: