Motion og sundhed

Stærke fødder

Stærke fødder 

Få sunde og stærke fødder med fodgymnastik

Hvis du har oplevet problemer med fødderne, er fodgymnastik og motion en god løsning. FOF Københavns Omegn tilbyder workshops, hvor vi fokuserer på motion for fødderne, så du får sunde og stærke fødder til at bære dig gennem livet.

Effektiv motion for fødderne – alle kan være med

I løbet af livet kommer mange til at opleve problemer med fødderne. Mange motions- og træningsformer har ikke fokus på fødderne, hvilket betyder at du ikke får trænet den del af kroppen. Det kan betyde problemer med knyster, og det kan være ubehageligt. FOF Københavns Omegn kan derfor tilbyde workshops, hvor fokus er på fodgymnastik og motion.

Vi tilbyder denne motion til alle, uanset alder og køn, som gerne vil få stærke og sunde fødder.

Læs mere

Hvem kan deltage på workshoppen for stærke fødder?

Det kræver ingen forudsætning at deltage på denne workshop. Alle kan være med.

Hvordan foregår undervisningen?

I løbet af workshoppen vil du lære en række forskellige øvelser der styrker dine fødder, du kan tage med dig hjem og bruge i hverdagen.

Hvor foregår undervisningen?

FOF Københavns Omegn tilbyder motion for fødder i Herlev, Albertslund og Glostrup. Du kan se tidspunkter og placering under selve holdet. Her kan du også læse mere om undervisningen.

Hvem skal jeg kontakte hvis jeg har spørgsmål om workshoppen?

Hvis du har spørgsmål, kan du finde kontaktoplysninger på underviseren, under selve holdet. Du kan også kontakte FOF Københavns Omegn på tlf: eller mail: