Motion og sundhed

Lær at trække vejret

Lær at trække vejret | FOF Københavns Omegn 

Et åndedrætskursus lærer dig at trække vejret optimalt

Alle trækker vejret, men ikke alle trækker vejret optimalt. FOF Københavns Omegn sætter fokus på ordentlig vejrtrækning, og dets betydning for kroppen, på en workshop om åndedrættet.

Lær at trække vejret rigtigt

Vores åndedrætskursus er din vej til at forstå betydningen for ordentlig vejrtrækning for krop og sind, samtidig med at du bliver bedre til at gøre det. på workshoppen vil du blive præsenteret for den teoretiske viden omkring åndedrættet, og igennem øvelser vil du lære at trække vejret mere optimalt. Workshoppen vil give dig en større viden om hvordan du selv trækker vejret, og gøre dig klogere på hvordan det kan forbedre din hverdag.

Læs mere

Hvem kan deltage i workshoppen om åndedræt?

Det kræver ingen forudsætning at deltage på kurset i åndedræt. Alle der er interesserede i at blive klogere på deres eget åndetræt og vejrtrækning kan deltage.

Hvor afholdes åndedrætskurset?

FOF Københavns Omegn tilbyder åndedrætsworkshop i Glostrup, Herlev og Albertslund. Du kan nedenfor se datoerne for de forskellige workshops, samt tidspunkterne.

Er du interesseret i at blive bedre til at trække vejret og forstå dit eget åndedræt, så tilmeld dig vores workshop om åndedræt. Du kan læse mere under selve kurset, og du kan tilmelde dig her på siden, eller på tlf:4399 9011 eller mail: info@fof-taastrup.dk

Du kan også kontakte underviseren hvis du vil vide mere om åndedrættets dag.